Începe weekendul alături de echipa #diez! Evenimentele la care poți participa sâmbătă, 8 aprilie

P1036080_11zon
Foto:diez.md

Sfârșitul săptămânii este un moment oportun pentru o doză de recreere. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce privești un spectacol, participi la un concert sau mergi la un club de carte organizat de echipa #diez. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție, și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa sâmbătă, 8 aprilie

#1. Club de carte #diez

Sursă: Facebook/Librariile CARTIER

„Grădina de sticlă” spune povestea unei fete orfane care descoperă un Chișinău multicultural, după ce a fost înfiată dintr-un orfelinat sătesc de o femeie singură și ambițioasă. Întrebările te urmăresc și după lectura pasionantă a acestui roman de formare a unei fete care crește între două limbi și două culturi, în anii când se schimbă frontierele și sistemele politice.

Evenimentul se va desfășura mâine, 8 aprilie, la Librăria din Centru, situată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 126 din Chișinău. Clubul de carte începe la ora 14.00. Persoanele care intenționează să participe sunt îndemnate să completeze acest formular.

#2. Spectacolul „Mobilă și durere”

Sursă: Facebook/Teatrul Republican „Luceafărul”

Acțiunea piesei are loc în România, în perioada de conducere a lui Nicolae Ceaușescu. Veți afla cum s-a încheiat o istorie despre doi oameni cu funcții înalte, care erau într-o concurență acerbă și cum această competiție distruge valorile umane.

Evenimentul se va desfășura mâine, 8 aprilie, la Teatrul Republican „Luceafărul” din capitală. Piesa de teatru începe la ora 18.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 150 și 250 de lei.

#3. O zi librar cu Ileana Rusu

Sursă: Facebook/Cartego Bookstore

În această sămbătă, 8 aprilie, librăria Cartego te invită la o întâlnire cu jurnalista și scriitoarea Ileana Rusu. Ileana crede că numai cărțile nu trădează, de aceea te invită să o cunoști și în funcția de librar.

Evenimentul va avea loc mâine, 8 aprilie, cu începere de la ora 13.00. Întâlnirea va fi găzduită de către librăria Cartego, situată pe strada Vlaicu Pârcălab 2 din Chișinău.

#4. Baletul „La Sylphide”

Sursă: Facebook/Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Baletul „La Sylphide” este unul dintre cele mai cunoscute și iubite balete clasice, care a fost creat în 1832 de către coregraful francez August Bournonville. Baletul prezintă povestea unui tânăr pe nume James, care este atras și fermecat de frumusețea unei sylphide, o creatură mistică.

Evenimentul se va desfășura mâine, 8 aprilie, cu începere de la ora 17.00. Spectacolul va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din capitală. Biletele pot fi procurate de aici. Prețul acestora variază între 100 și 300 de lei.

#5. Concertul artistei Tina Karol

Sursă: Facebook/Karabas.com

Vei avea parte de energie, voce plină de suflet și hiturile tale preferate din repertoriul interpretei.

Evenimentul va avea loc mâine, 8 aprilie, la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău. Concertul începe la ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate de aici.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente