Cei de la Facultatea Urbanism și Arhitectură, UTM, au fost onorați de vizita Baronesei Britanice Janet Royall

120-2-2048×1362

În ziua de 3 aprilie 2023, Facultatea Urbanism și Arhitectură, UTM a primit vizita Excelenței Sale, Janet Royall, Baroneasă Regală de Blaisdon.

Întâlnirea a demarat cu prezentarea UTM de către prof. univ., dr. hab., rectorul Viorel Bostan. Însoțită de domnul Robert Charles Ford, directorul Şcolii Internaţionale „Heritage”, Janet Royall și-a exprimat admirația pentru UTM, rămânând impresionată de spațiile amenajate cu stil, realizările și proiectele în care universitatea este implicată. De asemenea, a remarcat și atmosfera dinamică și vibrantă în cadrul UTM.

Prezenți la discuției au fost Daniela Pojar, prorector pentru Finanțe și Relații Internaționale, Olga Harea, lect. univ., dr., decană a Facultății Urbanism și Arhitectură și Eugeniu Braguța, prodecan al FUA, lect. univ., dr.

Antrenați într-o discuție amicală pe varii subiecte, studenții UTM-iști au adresat întrebări, au manifestat curiozitate și interes în cadrul dialogului cu baroneasa regală.

Janet Royall a încurajat studenții să investească în Republica Moldova, unde fiind pentru prima dată, a rămas impresionată de țara noastră și oamenii minunați cu care a interacționat. De asemenea, a menționat despre grija pe care trebuie să o avem în raport cu mediul înconjurător, care reprezintă viața noastră. Evidențiind în discuții valorile precum simplitatea, bunul-simț și omenia, Excelența Sa a enunțat că acestea înfrumusețează omul.

Janet Royall, cunoscută și cu numele de Janet Anne Royall, s-a bucurat de o carieră prodigioasă în politica britanică și a Uniunii Europene. În prezent este membră a Camerei Lorzilor în Parlamentul Regatului Unit. Din anul 2017 este directoare a Colegiului Somerville din Oxford.

UTM speră ca prin această vizită să se inițieze noi colaborări, parteneriate educaționale întru promovarea unui mediu educațional multicultural.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente