Sportivul moldovean Vasile Dovzii a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Karate Shotokan

Foto:Poliția Republicii Moldova

Sportivul moldovean Vasile Dovzii a participat, în perioada 31 martie – 2 aprilie 2023, la cea de-a 12-a ediție a Campionatului European de Karate Shotokan, desfășurat în orașul Lignano Sabbiadoro din Italia, reușind să cucerească medalia de bronz în categoria de seniori – 80 de kilograme.

Despre rezultatul remarcabil al tânărului a anunțat Poliția Republicii Moldova, într-o postare distribuită pe pagina de Facebook, cu mențiunea că moldoveanul este ofițer de investigații în cadrul Direcției Investigații Criminalitate Organizată a Inspectoratului Național de Investigații.

Potrivit informațiilor, „campionul cu epoleți are în palmaresul său mai multe medalii obținute pentru participări în cadrul competițiilor, atât la nivel european, cât și internațional”.

În cadrul campionatului au concurat peste 900 de sportivi din 19 țări, iar important este că mai mulți moldoveni au reușit să ocupe locuri de frunte, aducând acasă 24 de medalii.

Sursă: Poliția Republicii Moldova
Sursă: Poliția Republicii Moldova

În cadrul aceluiași campionat, moldoveanul Vitalii Spînu a câștigat două medalii de aur.

De asemenea, menționăm că în total, sportivii din Moldova au obținut șapte medalii de aur, 10 de argint și șapte de bronz.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente