Spectacole, expoziții și lansări de carte. Lista evenimentelor la care ai putea participa marți, 4 aprilie

Expoziție
Foto:Centrul Expozițional „Constantin Brâncuși”/Facebook/Imagine simbol

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce privești un spectacol, participi la o lansare de carte sau vizitezi o expoziție. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție, și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa marți, 4 aprilie.

#1. Spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”

Sursă: Facebook/Teatrul Geneza Art

Spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii” este o istorie despre trei bărbați, foști colegi de școală care au rămas prieteni în viață și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna regulat la un pahar de vorbă.

Evenimentul se va desfășura mâine, 4 aprilie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi procurate de aici. Prețul acestora este de 300 de lei.

#2. Lansare de carte „Ruinele și runele războiului” de Ion Hadârcă

Sursă: Facebook/Biblioteca Naţională a Republicii Moldova

Lucrarea reliefează primele zile și luni de război, date esențiale, tendințe, ruinele dezastrului, precum cele din Bucea și Izium, dar și runele faptelor eroice ale poporului ucrainean, care ține piept acestui război.

Evenimentul se va desfășura mâine, 4 aprilie, cu începere de la ora 16.00. Lansarea de carte va avea loc la Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, situată pe strada 31 August 1989, 78 A din capitală.

#3. Masterclass

Sursă: Facebook/Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM te invită la un masterclass în colaborare cu Laura Sájter, profesoară nativă de limba maghiară. În cadrul atelierului vei învăța tehnica încondeierii ouălor cu ceară și decorarea în stil maghiar. Pentru a asigura participarea maximă, organizatorii te încurajează să aduci două-trei ouă pe care le vei decora.

Evenimentul va avea loc mâine, 4 aprilie, la Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM, situat pe strada Vlaicu Pârcălab 52 din Chișinău. Masterclass-ul începe la ora 12.00. Doritorii de a participa, pot accesa acest link pentru a se înregistra.

#4. Curs de modelare 3D

Sursă: Facebook/FabLab Chișinău

Reprezentanții FabLab Chișinău te invită la un curs de modelare 3D. Vei învăța cum să lucrezi cu instrumente utilizate de ingineri și designeri. Vei fi ghidat de un mentor, care te va ajuta să confecționezi obiecte, vei seta textura și culoare și vei crea modele 3D realiste.

Cursul începe mâine, 4 aprilie, la ora 16.00. Evenimentul este găzduit de spațiul de creație FabLab Chișinău, situat pe strada Studenților 9/11 din capitală. Doritorii de a participa, pot accesa acest link pentru înregistrare. Alte detalii suplimentare despre curs puteți vedea aici.

#5. Expoziție de pictură, artă decorativă și scenografie

Sursă: fest.md

Galina Cantor-Molotov își face studiile la Institutul de Teatru, Muzică și Cinematografie din orașul Sankt-Petersburg, specialitatea pictor-scenograf. Începând cu anul 1972 și până în prezent activează în calitate de pictoriță-scenografă la Teatrul Republican de Păpuși Licurici.

Mâine, 4 aprilie, Muzeul Național de Artă al Moldovei te invită la expoziția artistei despre pictură, artă decorativă și scenografie. Expoziția poate fi vizitată până pe 5 aprilie 2023 la sediul muzeului situat pe strada 31 August 1989, 115.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente