Morgenshtern vine la Chișinău. Concertul artistului rus va avea loc în data de 21 mai

Morgenshtern
Foto: Ria Novosti/Екатерина Чеснокова

Compania Bis Concert a informat că interpretul și rapperul rus Alisher Morgenshtern vine la Chișinău cu un concert ce va fi susținut la Chișinău Arena în data de 21 mai 2023.

Organizatorii au anunțat că la ora 19.00 va începe concertul, iar din data de 3 aprilie până pe 10 aprilie vor fi în vânzare biletele. La fel, aceștia au menționat că la eveniment sunt acceptate persoanele cu vârsta de 16 ani și mai mult, cu prezentarea fizică a actului de identitate.

N.B.: persoanelor cu vârsta de până la 16 ani accesul este permis doar cu însoțirea unui adult.


Amintim că, în vara anului 2022, Alisher Morgenstern a anunțat că ar urma să aibă un concert la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), pe 19 iunie. Despre aceasta a informat artistul pe pagina sa de Instagram.

În același timp, Primăria Municipiului Chișinău a publicat lista organizatorilor care vor desfășura anumite activități în capitală, la fel, în ziua de 19 iunie. Potrivit listei, în această zi, între orele 15.00 și 22.00, în PMAN va avea loc o „Manifestație social-culturală” cu un număr estimat de participanți de 20 000 de persoane. Organizatorul acestei manifestații a fost Veaceslav Valico.

Totuși, în scurt timp, Morgenshtern a specificat că nu va mai da concert la Chișinău, în locul acestuia, duminică, 19 iunie, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale a urcat Filip Kirkorov alături de alți doi interpreți ruși.

Veaceslav Valico a fost unicul candidat independent la alegerile parlamentare din vara lui 2021.

Europa Liberă Moldova scrie că acesta este activist civic, prorus, promoldovean, care a manifestat de mai multe ori împotriva unioniștilor. În trecut a fost jurnalist la Ren TV Moldova, de asemenea a avut afaceri cu localuri de agrement. Din poziția de om de afaceri a condus mai multe asociații de business. A fost la un moment dat în consiliul economic pe lângă prim-ministru, în guvernările democrată și socialistă.

În 2014 a candidat la alegerile parlamentare pe lista blocului electoral „Alegerea Moldovei – Uniunea Vamală”, fiind membru în Partidul Social Democrat al lui Victor Şelin.

O perioadă îndelungată, Veaceslav Valico era prezent la televiziunile oligarhului Vladimir Plahotniuc. A participat la ultimul miting la care a fost prezent fostul lider democrat, înainte de a ceda puterea şi de a părăsi ţara. La acest miting l-a lăudat pe Plahotniuc şi Partidul Democrat „pentru că au apărat ţara”.

De asemenea, Europa Liberă Moldova menționează că Veaceslav Valico îl are în calitate de persoană de încredere pe ex-deputatul AMN Veaceslav Platon, care a fost condamnat, iar recent achitat într-un dosar penal legat de frauda bancară de proporții din 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente