Devino voluntar(ă) la Jocurile Olimpice de la Paris și ajută la organizarea concursului. Se pot înscrie și persoane cu dizabilități

olympics-1
Foto:Unsplash/Bryan Turner

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris, care se vor desfășura în anul 2024, sunt în căutarea a 45 000 de persoane care doresc să facă voluntariat la acest eveniment sportiv, informează Schengenvisainfo.com.

Se pot înscrie persoane din toate țările lumii, chiar și cetățeni ai statelor care nu fac parte din UE sau din spațiul Schengen, însă va fi nevoie de o viză Schengen pe termen scurt pentru a participa la evenimente culturale sau sportive.

Este necesar ca voluntarii să aibă cel puțin 18 ani, să vorbească limba engleză sau franceză și să fie disponibili pentru cel puțin zece zile în timpul Jocurilor Olimpice sau Paralimpice.

Potrivit ABC News, organizatorii intenționează să recruteze cel puțin 3 000 de persoane cu dizabilități, ca voluntari, pentru a sublinia faptul că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment incluziv.

Doritorii se pot înscrie aici, până la data de 3 mai 2023. Organizatorii îi vor contacta pe participanții selectați între septembrie și decembrie 2023.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente