(doc) Salariu de 40 000 de lei pe lună. Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova în luna martie

bani
Foto:#diez

A fost publicat topul celor mai bine plătite 100 de locuri de muncă vacante din Republica Moldova în luna martie 2023. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, pe primul loc se află poziția de programator/programatoare. Persoana care va ocupa acest post va ridica un salariu de până la 40 000 de lei pe lună.

40 000 de lei – programator/programatoare la compania ISIGHT PARTNERS S.R.L. Angajatorul are față de angajați următoarele cerinţe: cunoştinţe aplicabile în domeniul de operare cu privire la utilizarea sitemului Backend, crearea codurilor, programelor și bibliotecilor, optimizarea aplicaţiilor. Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat este una dintre cerinţele obligatorii ale angajatorului.

40 000 de lei – dezvoltator software la compania Marcodor S.R.L. din  mun. Chișinău. Cerinţele angajatorului sunt atribuite utilizării limbajelor de programare (Front-end, JS, EXT, VUE, Delphi, Php Developer).

30 000 de lei – oferă companiile: JT INTERNATIONAL TRADING S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţiile de contabil(ă), ANCOM-AGRO S.R.L. din or. Floreşti (conducător/conducătoare auto) şi VIITOR SERVICE S.R.L. din or. Ialoveni pentru poziţia de motorist/motoristă.

25 000 de lei – oferă şi companiile: MODERN SISTEM S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţiile de consultant(ă) în tehnologia informației și comunicațiilor, ISIGHT PARTNERS S.R.L din mun. Chişinău (reprezentant tehnico-comercial/reprezentantă tehnico-comercială) și DANSICONS S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de dulgher/dulgheriţă.

20 000 de lei – companiile din mun. Chișinău MADENA-CONS S.R.L. şi INOXPLUS S.R.L. oferă mai multe locuri de muncă vacante în domeniul industriei pentru poziţia de sudor/sudoriță cu arc electric de argon.

12 000-13 9000 de lei – locuri de muncă vacante sunt oferite de către Parcul de Troleibuze nr. 3 din mun. Chişinău pentru pozițiile de conducător/conducătoare de troleibuz.

Celelalte funcții vacante le puteți vedea în documentul de mai jos.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente