Momentul potrivit pentru a vizita un eveniment frumos este în toată ziua. Unde poți merge în data de 22 martie

evenimente
Foto:fauxels

Mijlocul de săptămână cu siguranță nu este un argument puternic pentru a sta acasă. Argumentele puternice constituie expozițiile artistice, sesiunile informative și spectacolele unde ai putea merge mâine. Mai jos ți-am pregătit o listă cu evenimente pe care le vei putea vizita în data de 22 martie.

Salonul de Primăvară

Expoziția Salonul de Primăvară face parte din categoria manifestărilor artistice anuale organizate de către Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova. Anual expoziția marchează simbolic o deschidere artistico-sprituală și un nouă etapă în traseul căutărilor artistice.
De-a lungul tradiției sale, Expoziția Salonul de Primăvară a devenit printre acele evenimente marcante care adună pe simezele Centrului Expozițional Constantin Brâncuși lucrările artiștilor membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova, precum și cele ale artiștilor independenți și emergenți.

Sursă: Facebook/Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova

Comunicarea ce ne mărește calitatea vieții

La data de 22 martie 2023, ora 18:00 la Centrul Municipal de Tineret din Chișinău va avea loc o sesiune de informare despre comunicarea ce creează relații și crește calitatea vieții. O sesiune pentru tineri de la 21 la 35 de ani desfășurată în colaborare cu Pagina Psihologului. În cadrul acestei activități vom învăța care este responsabilitatea personală în mentenanța relațiilor, cum putem influența relațiile pozitive și să ne bucurăm de oamenii ce îi avem în preajma noastră.

Sursă: Facebook/Pagina Psihologului

Spectacol „Storcătorul de fructe”

„Storcătorul de fructe” reprezintă o privire dintr-o parte la majoritatea familiilor din societatea modernă. Acţiunea piesei are loc într-un apartament în care cei apropiaţi locuiesc împreună: bunicul, bunica, mama, tatăl, fiica, ginerele, socrii, un bebeluș. E o piesă despre comunicare. Mai bine zis, despre faptul că poţi vorbi, dar fără să comunici. În această piesă toţi vorbesc, dar niciunul nu-l înţelege pe celălalt. Fiecare are dreptate, dar nu există armonie. Vinovaţii sunt ceilalţi. De fapt, e o piesă despre criza comunicării între cei mai apropiaţi oameni.

Sursă: Teatrul Jean Bart Tulcea

TOC

Scrisă de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii. Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucîndu-se de peste 12 ani în peste 20 de țări cu casa închisă.

Sursă: iticket.md

Carbon

CARBON este povestea unui tânăr tractorist, Dima, care din simpla și naiva dorință de a-și construi o viață „normală” alături de iubita sa,  pornește pe un drum periculos, la capătul căruia așteaptă să-și vadă visurile împlinite. O descoperire sinistră transformă călătoria lui Dima într-o aventură absurdă, plină de întorsături haioase și mai puțin haioase, situații penibile în care eroul se ciocnește de indiferența, goana după profit  și prostia oamenilor care îi înconjoară. Din toată această poveste Dima învață un lucru important –„să fii Om!” și această descoperire îi schimbă viața!

Sursă: iticket.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente