(video) Filmele pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău în acest weekend

7-3
Foto: cineplex.md

Dacă încă nu știi ce să faci în acest weekend, sună-ți prietenii sau familia și hai la un film. În acest articol ți-am pregătit o listă cu câteva filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

# 65

Cu mai multe filme horror in portofoliu, duo-ul Scott Beck și Bryan Woods semnează regia acestui thriller științifico-fantastic în care un astronaut (Adam Driver) se prăbușește pe o planetă misterioasă pe care… surpriză! Nu este singur.

# Shazam! Furia zeilor

„Shazam! Furia zeilor” continuă povestea adolescentului Billy Batson, care, după ce recită cuvântul magic „SHAZAM!”, este transformat în alter ego-ul său adult supererou Shazam.

# Creed III

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

# Scream VI

În noul film Scream, cele patru supraviețuitoare ale crimelor lui Ghostface părăsesc micul orășel Woodsboro pentru a începe o viață nouă la New York.

# Asterix și Obelix: regatul de mijloc

Suntem în anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura fiică a împărătesei, prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix, care sunt înzestrați cu o forță supraomenească datorită poțiunii lor magice. Cei doi eroi inseparabili acceptă cu plăcere să o ajute pe prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara. Și astfel începe o mare călătorie și o aventură pe drumul spre China. Dar Cezar și puternica sa armată, însetați de o nouă cucerire, se îndreaptă și ei spre Regatul de Mijloc.

# Aventurile inspectorului Sun

Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, veteranul Inspector Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Red Lobster, înainte de a se imbarca într-o croazieră și a se bucura de pensionarea binemeritată. Însă, vacanța lui între Shanghai și San Francisco se termină brusc când milionarul Dr. Spindelthorp este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

# Ramon

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește. Decide să plece la București să își găsească „marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro. Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el): să recupereze tabloul și să găsească fata visurilor sale. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente