Partidul PACE și-a anunțat candidata pentru funcția de primar general al Chișinăului. Cine este Tatiana Bordeianu

Tatiana Bordeianu
Foto: Tatiana Bordeianu/Facebook

Din partea Partidului PACE, la funcția de primar general al municipiului Chișinău a fost înaintată candidatura Tatianei Bordeianu, vicepreședintă PACE pentru Relații Externe și Integrare Europeană.

Tatiana Bordeianu are 39 de ani, studii superioare în domeniul jurnalistic și business. Și-a făcut studiile de masterat la Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moldova (IRIM), catedra Drept Internațional.

Vedeți mai jos CV-ul acesteia.

De asemenea, Partidul PACE și-a anunțat primarii și pentru alte localități.

Pentru funcția de primar al orașului Sângerei, este înaintat Tudor Balan, președinte al Organizației  Terotoriale PACE Sângerei. Are vârstă de 39 de ani, studii superioare în domeniul tehnic și drept.

Pentru funcția de Primar al com. Ciuciuleni raionul Hâncesti a fost aprobată candidatura Valentinei Geamănă, vicepresedinta PACE pentru diasporă.

Pentru Funcția de Primar al or. Otaci din or. Ocnița, a fost înaintat Nicolae Răducan, el fiind Șef al Departamentului Respectarea drepturilor etniilor din Moldova. Are vârsta de 37 de ani, studii superioare în drept, este ofițer pentru Respectarea Drepturilor și Egalităților Omului în ONG.

Pentru funcția de primar al or. Bălți este înaintat Nelu Straciuc, membru al Biroului Permanent, președinte al OT Bălți PACE, are 41 de ani, deține master în științe politice, antreprenor.

La funcția de Primar al com. Dumbrăvița raionul Sângerei este înaintată Natalia Porcescu. Are vârsta de 32 ani, studii pedagogice.


Următoarele alegeri locale în Republica Moldova ar urma să aibă loc în anul 2023, pe 29 octombrie sau pe 5 noiembrie.

Taguri: #Locale 2023
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente