(foto) Primăvara vine odată cu METRO. Bucură-ți bucătăria cu noi accesorii și unelte de gătit

DBubulici-8713

Deschide ușile dulapurilor din bucătărie, fă o revizie printre tigăi, linguri, alte accesorii care și-au pierdut din actualitate și vino la METRO pentru a-ți umple golurile de pe rafturi. În luna martie, rețeaua de magazine METRO îți pune la dispoziție un nou catalog care cuprinde o gamă de produse destinate bucătăriei.

Cu timpul, cuțitele se tocesc, mânerul crapă sau se rupe, de aceea înlocuirea acestui accesoriu este inevitabilă. La METRO poți cumpăra cuțite de orice mărimi și destinate diferitelor tipuri de bucate.

Trage cu ochii la noua colecție de tacâmuri marca METRO. Linguri și furculițe de masă, furculițe pentru desert, lingurițe pentru ceai, cafea etc. Mereu vei avea la îndemână instrumentul potrivit pentru bucatele sau băuturile pe care le vei pune pe masă.

Dă culoare bucătăriei tale cu noi farfurii care îți vor stimula pofta de mâncare. Ai la alegere câteva tipuri de culori, forme și designuri de farfurii în care bucatele gătite de tine vor arăta ca la un restaurant de lux.

În ce gătești? Poate ai nevoie de o tigaie sau de o cratiță nouă, dar și mai bună? METRO are două soluții geniale pentru tine. Tigăi și cratițe la prețuri accesibile pentru ca gătitul să devină o plăcere, o pasiune, nu un chin și o necesitate.

Dacă îți place să coci în cuptor diferite prajituri sau deserturi și ai nevoie de forme speciale de copt, la METRO găsești o varietate de accesorii de acest fel. Procesul îți va aduce doar plăcere datorită suprafeței antiaderente care îți va oferi siguranța că bucatele tale delicioase n-o să rămână lipite de pereții acestor forme de copt.

Când familia e mare, întotdeauna este nevoie de multe vase pentru a găti, în care să speli legumele, să faci salată, să plămădești aluatul etc. Iată soluția – două seturi a câte cinci vase de dimensiuni diferite, care vor fi de folos oricând e nevoie să gătești mai multe feluri de mâncare simultan.

Cu siguranță, caserolele au devenit un element important în bucătăria fiecărui om care obișnuiește să-și facă rezerve de mâncare pentru cel puțin o zi sau care preferă să-și ia mâncarea la muncă. Aici bucatele își păstrează gustul și mirosul, iar tu doar trebuie să o încălzești și să savurezi prânzul sau cina.

Împodobește-ți masa cu elemente decorative și, în același timp, practice. Ia un coș pentru fructe sau pâine, care va arăta simpatic în mijlocul mesei când îi vei așeza pe oaspeți la masă.

Dacă ți s-a întâmplat vreodată ca vreun pahar sau vreun pocal să se spargă „pentru a-ți aduce fericire”, atunci a venit timpul să-ți suplinești cantitatea de sticlă întreagă cu noi seturi de vase de servit vin, șampanie, vodcă sau alte tării.

Și un bonus! Mărunțișurile mereu sunt necesare în gospodărie. Fie că ai nevoie de un dop pentru sticla de șampanie sau vin, de un tirbușon care lipsește mereu la cele mai importante petreceri cu familia sau cu prietenii, fie de cârlig pentru prosoape de bucătărie, mai bine să fie decât să mergi la vecin(ă) să te împrumuți.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse le găsești în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente