(doc) Lista câștigătorilor care au participat la concursul „Târgul Național al Firmelor de Exercițiu”

img_2050_0
Foto: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

În perioada 9 martie-16 martie 2023 s-a desfășurat concursul „Târgul Național al Firmelor de Exercițiu”, organizat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe. Potrivit unui comunicat de presă, publicat de MEC, competiția din acest an a întrunit 53 de firme de exercițiu din 13 instituții de învățământ profesional tehnic. 

Scopul competiției este dezvoltarea spiritului antreprenorial al elevilor prin simularea proceselor dintr-o firmă reală.

Elevii au avut posibilitatea să simuleze operațiuni și procese economice specifice mediului real de afaceri. Printre acestea se numără contractare, negociere, comunicare cu clienții, prezentarea firmei, promovarea firmei, vizibilitatea firmei, crearea unei reclame sau crearea unui catalog de produse.

În activitățile competiției au fost implicați circa 800 de elevi coordonați de 27 profesori. Aceștia au concurat pentru următoarele titluri:
# „Cel mai bun promoter”;
# „Cea mai reprezentativă mascotă”;
# „Cel mai bun consultant/negociator”;
# „Cea mai reprezentativă identitate corporativă”;
# „Cel mai bun catalog”;
# „Cel mai bun spot publicitar”;
# „Cea mai bună promovare pe rețele de socializare”.

Firmele clasate pe primele trei locuri au primit premii bănești în valoare de 3 000 de lei. Lista integrală a câștigătorilor o puteți vedea în documentul atașat mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente