Descoperă câţiva paşi simpli pentru a descoperi echilibrul dintre carieră şi viaţa personală. Înregistrează-te la eveniment

aa

Vino la prima şezătoare modernă pentru a discuta despre relaţia femeii cu munca, timpul liber, dar şi pentru a descoperi multitudinea de perspective de dezvoltare ce vor fi prezentate în cadrul comunităţii „We CARE în Moldova”.

# Eşti dedicată complet muncii, dar îţi doreşti un echilibru dintre viaţa profesională şi cea personală? 

# Faci faţă cu succes tuturor sarcinilor, dar vrei să descoperi noi perspective de dezvoltare?

# Încerci să ţii pasul schimbărilor, dar vrei să afli mai mult de la cei cu o experienţă mai bogată? 

Ești aștepteată la prima Şezătoare Modernă de Leadership Sistemic organizată la Chişinău cu Oana Tănase, terapeută, coach pentru viaţă şi carieră, facilitatoare din România. 

De ce trebuie să vii la Şezătoarea Modernă de Leadership Sistemic?

— Personalitatea, competenţele, modul de luare a deciziilor sunt esenţiale pentru o femeie lider. Dar cum dezvoltăm competenţele necesare pentru a răspunde cerinţelor actuale?

— Eşti dedicată locului de muncă şi petreci mult timp la serviciu. Dar cum să împarţi corect timpul petrecut la serviciu şi timpul liber pe care îl poţi dedica familiei, pasiunilor tale, posibilităţii de autodezvoltare?

Sunt doar câteva teme de discuţii din cadul întrunirii noastre.  Organizatorii vin cu o abordare diferită, pornind de la tradiţia şezătorii

Ce este de fapt o şezătoare? Acest ritual social conține și acum simplitatea eternă a lucrurilor esențiale, și anume că oamenii au nevoie să simtă că aparțin și că sunt conectați cu cei din jur, se pot baza unii pe ceilalți pentru sprijin și pentru a crește împreună și a onora ceea ce a fost creat sub forma comorilor familiare. Avem nevoie să ne respectăm și să învățăm unii de la alții.

Pe vremuri, în cadrul șezătorilor oamenii se strângeau cu mic, cu mare pentru a comunica și pentru  a transmite mai departe înţelepciuni, experienţe din viaţă. Astăzi, ducem lipsa acestor întâlniri în care să ne putem bucura de diversitate și să putem învăța unii de la ceilalți.  

În spiritual șezătorii, dialogul la care te invităm oferă posibilitatea participantelor să exploreze valorile și convingerile pe care le au pe tema relației lor cu munca și cu timpul liber și de asemenea, să asculte despre multitudinea de perspective prezente în cadrul comunității “We CARE în Moldova”. 

Aceasta este prima întrunire din seria Şezătorilor moderne la care vor participa concomitent patru generaţii de femei. Vom face schimb de experienţă, vom împărtăşi idei, cunoştinţe şi emoţii pozitive.

În vremurile turbulente în care trăim, avem nevoie mai mult decât oricând de spiritul păcii și sperăm că Șezătoarea modernă va fi momentul de a ne reaminti că suntem conectați și că suntem împreună.

Experţii evenimentuluui:

Oana TĂNASE, România – coach profesionistă cu o vastă experienţă în domeniul software şi management, susţine creșterea și transformarea sustenabilă a organizațiilor, principalele arii de competență fiind facilitarea sistemică, coaching executiv și training.

Angela CIOCÎRLAN, Republica Moldova coach4BUNAstare, de mai bine de 20 ani este dedicată muncii cu şi pentru oameni, în grupuri și individual, cu organizații naționale și internaționale. Este o lideră activă, fondatoarea și președinta Asociației Obștești „FĂCLIA”, care a crescut rânduri de voluntari care azi sunt profesioniști, a realizat peste 80 de de proiecte pentru educația și dezvoltarea oamenilor și comunităților. 

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 25 martie, ora 14.30, la Teatrul Fără Nume. Adresa: Chișinău, str. Sfatul Țării, 18.

Costul biletului de participare este de 200 de lei. 

Banii adunaţi din vânzarea biletelor vor fi oferiţi sub formă de sprijin unei mame cu mulţi copii pentru iniţierea unei activităţi generatoare de venit pentru familie.

Durata evenimentului va fi de până la trei ore.

Doritoarele de a participa la Şezătoarea Modernă sunt rugate să se înscrie în acest formular.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente