Elevii din Moldova sunt invitați să participe la un concurs despre istoria românilor și istoria literaturii române

bac11
Foto: diez.md

Elevii claselor a IX-a – a XII-a sunt invitați să participe la concursul educațional „Moștenire”, care va cuprinde două secțiuni – Istoria Românilor și Istoria Literaturii Române și va avea două etape de evaluare.

Prima etapă – prezentarea lucrărilor prin e-mail, la adresa [email protected] până la data de 20 aprilie 2023;

A doua etapă – invitarea concurenților finaliști la data de 29 aprilie 2023, la ora 10.00, în incinta Instituției Publice Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani”, str. Calea Ieșilor, nr. 21, municipiul Chișinău.

Pentru una din teme, elevii din toate instituțiile școlare din republică vor elabora și trimite lucrările conform regulamentului concursului. Câștigătorilor li se vor oferi premii bănești, diplome și cărți.

Concursul se va desfășura în incinta Instituției Publice Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani”, str. Calea Ieșilor, nr. 21

Regulamentul concursului

 


Concursul „Moștenire” se desfășoară anual începând cu anul 1993 sub auspiciile asociației „Alianța pentru Sprijinirea Basarabiei” cu sediul la Paris. Concursul a fost inițiat de către regretatul scriitor, istoric și publicist Eugen Holban, fiul lui Ștefan Holban, fost deputat în Sfatul Țării.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente