A fost dat start înscrierilor pentru Tabăra de primăvară GirlsGoIT 2023! Participarea la sesiuni este gratuită

fdfd

Programul GirlsGoIT organizează ateliere practice în domeniul tehnologiilor informaționale pentru tinerele cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani, interesate de domeniul tehnologiilor informaționale. Atelierele includ trei direcții-cheie: HTML & CSS, Arduino și Python. Atelierele de primăvară vor avea loc offline, timp de patru săptămâni, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, începând cu 11 martie și terminând pe 2 aprilie 2023.

Termenul limită pentru înscriere la cursuri este 5 martie 2023. Formularul de înregistrare poate fi accesat AICI. Participarea la ateliere este gratuită.

Mai jos vă prezentăm orașele și zilele de desfășurare a celor trei ateliere.

Direcțiile atelierelor și alte informații importante pot fi găsite pe paginile sociale ale programului #GirlsGoIT: 
# Facebook https://www.facebook.com/GGITmoldova
# Instagram https://www.instagram.com/girlsgoit_moldova/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Despre proiectul GirlsGoIT

Scopul proiectului este de a populariza domeniul IT în rândul fetelor și de a le inspira să-și aleagă o carieră în acest domeniu, pentru a-și extinde oportunitățile de angajare în economia digitală.

Proiectul își propune să schimbe percepția asupra stereotipurilor și să reducă decalajul de gen pentru fete și femei în tehnologie. Sectorul IT din Moldova devine o parte importantă și profitabilă a economiei, totuși, pentru a atrage investiții și a-și susține creșterea, Moldova are nevoie de forță de muncă calificată și trebuie să folosească întreaga capacitate a populației sale.

Proiectul GirlsGoIT este realizat cu suportul Liechtenstein Development Service Moldova, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, FRIDA | The Young Feminist Fund, TEKEDU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente