Începe săptămâna cu emoții pozitive. Unde ieșim luni, 13 februarie

electricitate lumina evenimente main
Foto:unsplash.com/Riccardo Annandale

Dacă vrem să avem o săptămână productivă și să evităm epuizarea fizică și emoțională, este important să petrecem timpul frumos și calitativ. Echipa #diez te îndeamnă să îți faci timp pentru relaxare. Am selectat cele mai interesante activități care te vor încărca cu energie pozitivă.

În acest articol găsești cinci evenimente care vor avea loc luni, 13 februarie.

# Galina Cantor-Molotov – pictură, artă decorativă și scenografie

Sursă: Fest.md

Galina Molotov, scenografă la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”, creează păpuşi şi predă lecţii de scenografie în ţară şi peste hotare, inclusiv la Paris. O expoziţie personală poate fi admirată la Muzeul Național de Artă al Moldovei în perioada 9 februarie 2023 – 5 martie 2023. La expoziție vor fi prezentate păpuși de teatru, tapiserii, pictură. Prezentarea albumului și deschiderea expoziției personale – joi, 9 februarie 2023, ora 16.00, la sediul muzeului din str. 31 August 1989, Nr. 115.

# Chocolate & wine

Sursă: iticket.md

Purcari Wine Bar Vă invită la un master class cu degustare de ciocolată și vinuri.

Degustarea de ciocolată va fi condusă de Olesea Colomieț, degustator autorizat de ciocolată. 

Degustarea de vinuri va fi condusă de Dumitru Coșleț, wine ambassador Purcari. 

Începând cu ora 19.00, vei învăța cum se degustă ciocolata, cum diferă gusturile și cum se produce ciocolata de înaltă calitate.

Biletele pot fi procurate aici.

# Târgul de Primăvară

Sursă: Facebook/Ion Ceban

În Piața Marii Adunări Naționale este organizat „Târgul de Primăvară” de la ora 10.00 până la ora 23.00, sunt amenajate căsuțe și vizitatorii târgului pot achiziționa cadouri pentru cei dragi și alte mărfuri ale producătorilor locali.

Târgul a fost deschis pentru vizitatori ieri, 11 februarie și va activa în fiecare zi, în perioada 12 februarie – 12 martie.

# Atelier de Actorie & Recital

Sursă: Facebook/Biblioteca Targu Mures

Dacă îți place teatrul și poezia, aceste întâlniri sunt pentru tine.
Luni, de la 15.00 la 17.00, te întâlnești la Biblioteca „Târgu-Mureș” cu poetul și actorul Ronin Terente, într-un workshop practic în care vei învăța să reciți, să interpretezi și să transmiți un text, de asemenea vei trece prin diverse tehnici de actorie pentru a învăța practici de respirație, interpretarea rolului, personajul și descrierea, diferențele dintre actoria de film și actoria în teatru, idei de video scurte pentru platformele social media.
Mai multe detalii află aici.

# Autocinema

autocinema.md

Unicul cinematograf în aer liber din Chişinău, acolo unde puteţi urmări filme chiar din maşina proprie, începând cu ora 21.00, te invită să urmărești filmul „Nuntași de închiriat”.

Biletele pot fi procurate aici.


Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente