Sfârșitul săptămânii este un bun prilej de relaxare. Lista evenimentelor la care poți participa sâmbătă, 11 februarie

evenimente
Foto:Unsplash/Pauline Loroy

Acest sfârșit de săptămână se arată a fi unul într-adevăr variat, cu o multitudine de noi evenimente la care ai putea merge. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce privești un spectacol, vizitezi o expoziție, o lansare de carte sau participi la concertul artistului român, Ștefan Bănică. Echipează-te cu multă energie pozitivă și dispoziție, și bucură-te de magia iernii prin evenimentele la care ai putea participa sâmbătă, 11 februarie.

#1. Spectacolul „Macbeth”

Sursă: Facebook/Teatrul Fără Nume

O viziune modernă a clasicului „Macbeth”, în regia lui Mihai Ţărnă, inspirată din operele lui William Shakespeare şi Eugen Ionesco. O tragedie clasică, care aduce în prim plan pasiunea frenetică, care provoacă răsturnări politice şi sfidarea valorilor morale.

Spectacolul va avea loc mâine, 11 februarie, începând cu ora 18.00. Piesa de teatru va fi jucată la Teatrul Fără Nume din Chișinău. Biletele pentru spectacol pot fi procurate de aici. Prețul acestora variază între 150 și 300 de lei.

#2. Concert din Dragoste

Sursă: Facebook/Toro Center

Centrul comercial Toro Center te invită la un concert susținut de artistul Pasha Parfeni care transmite iubirea prin note ce nu încântă doar urechile, ci și sufletul. Detalii suplimentare despre alte activități care se vor organiza pe lângă concert puteți vedea aici.

Evenimentul se va desfășura mâine, 11 februarie, cu începere de la ora 16.30.

#3. Spectacolul „Mama”

Sursă: Facebook/Teatrul Republican „Luceafărul”

Un spectacol despre relațiile și conflictul dintre generații cu actori și personaje de diferite vârste, fiecare în căutarea fericirii. Un spectacol de o sensibilitate aparte care reflectă cruzimea și abuzul cu care se confruntă femeile în căutarea fericirii, o piesă de teatru despre cum, uneori, vrem să renunțăm la speranță și de ce e important să continuăm să sperăm.

Evenimentul va avea loc mâine, 11 februarie, la Teatrul Republican „Luceafărul”. Piesa de teatru va începe la ora 18.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 150 și 250 de lei.

#4. Lansare de carte

Sursă: Facebook/Biblioteca Naţională a Republicii Moldova / National Library of Moldova

Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Biblioteca Națională a Republicii Moldova și Editura ARC vă invită în cadrul ședinței Clubului Literar Homo Aestheticus la lansarea noului volum antologic „Artistul Mihai Ciobanu: busuioc pe portativ”. Autorul volumului, Valeriu V. Turea, expune repere biografice ale vieții și activității artistice ale protagonistului, mărturii ale unor personalități care i-au îndrăgit cântecul și itinerarul muzical în imagini.

Evenimentul va avea loc mâine, 11 februarie, și începe la ora 15.00. Lansarea de carte va fi găzduită de Biblioteca Naţională a Republicii Moldova din capitală.

#5. Degustare gastronomică

Sursă: Facebook/Sala de Degustare Wine.MD

Imaginează-ți gustul răcoros al înghețatei naturale și senzația de căldură cuprinzătoare pe care ți-o dă vinul moldovenesc de calitate într-o seară de iarnă. Sala de degustare Wine.MD şi Mam’s Gelato te invită la o degustare de înghețată și vin. Aici puteți vedea tipurile de înghețată, dar și sortimentele de vinuri propuse spre degustare.

Evenimentul se va desfășura mâine, 11 februarie, începând cu ora 18.00 la sala de degustare Wine.MD, situată pe strada Alexei Șciusev 62 din capitală. Costul degustării pentru o persoană este de 350 lei. Rezervările pot fi efectuate la următorul număr de telefon: 060606688.

#6. Concertul artistului Ștefan Bănică

Sursă: Facebook/Eventica Grup

Luna dragostei prinde culoare cu un eveniment de zile mari. Pe 11 februarie 2023, începând cu ora 18.00, Palatul Național „Nicolae Sulac” va fi inundat de emoții frumoase, dragoste la superlativ pusă pe note muzicale și momente ce se vor tipări pe inimă, datorită lui Ștefan Bănică, artistul care revine la Chișinău într-un concert senzațional.

Biletele pentru eveniment pot fi găsite aici. Prețul acestora variază între 300 și 700 de lei.

#7. Expoziție de fotografie Zaharia Cușnir

Sursă: Facebook/Cartego Bookstore

Expoziția „Bucuria de a trăi” are drept scop punerea în valoare a lucrărilor artistice a lui Zaharia Cușnir prin care acesta ne-a reprodus cu lux de amănunte existența și bucuriile persoanelor imortalizate în lucrările sale.

Vernisajul expoziției se desfășoară mâine, 11 februarie, începând cu ora 16.00. Expoziția va fi găzduită de librăria Cartego, situată pe strada Vlaicu Pircalab 2 din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente