A venit sfârșitul săptămânii de lucru! #diez îți recomandă o listă cu evenimente pentru vineri, 10 februarie

evenimente club tineri
Foto:Aleksandr Popov

În această vineri de februarie, îți propunem o listă cu evenimente la care poți să mergi pentru ca să te simți bine, să te relaxezi și să te prindă inspirația pentru o nouă săptămână de lucru. Alege o recomandare și nu ezita să profiți de ea!

# Muzică Live

Localul Chateau Grill&Pub vă invită la o seară cu muzică live vineri, 10 Februarie, începând cu ora 19.30. Vor crea o atmosferă plăcută cei de la „Respect Band”, iar locația o găsiți pe strada Nicolae Costin 67/1. Mai multe detalii puteți afla apelând numărul de telefon 069 940 808.

Sursă imagine: Facebook/Chateau Grill&Pub

# Spectacolul „Banii, banii sau «Borsetka»” de Ray Cooney

Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” vă invită la pectacolul „Banii, banii sau «Borsetka»” de Ray Cooney la ora 18.30. „În noul spectacol de comedie de la Teatrul Național «Satiricus I.L. Caragiale», ambele aspecte ale binomului om-ban sunt reale. Omul caută bani și banii îl caută pe om. Cum? Foarte simplu! Găsește omul o geantă cu bani – o borsetkă, vorba politicianului moldovean! – și nu știe cum să-i posede cu adevărat, pentru că banii nu se tăvălesc așa, pur și simplu, în drum; și apoi, unde-s banii acolo-i și mafia, teroriștii!…”

Biletele pot fi procurate AICI.

Sursă foto: Facebook/Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale

# Scriitorul de vineri: Iulian Fruntașu

În fiecare vineri după-amiază, de la 16.00 până la 18.00, un scriitor vă așteaptă la Librăria din Hol de pe strada București, nr. 68, pentru a vă oferi autografe, a schimba o vorbă cu dumneavoastră și a vă recomanda cărți. Scriitorul de această vineri, 10 februarie, este Iulian Fruntașu, care a debutat în 1996 cu volumul de poeme „Beata în marsupiu”, lucrare care a primit și Premiul Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova pentru debut.

Intrare liberă.

Sursă imagine: Facebook/Librăriile CARTIER

# Spectacol „ADI – Monospectacol cu Anatol Guzic”

Teatrul Național „Eugene Ionescu” vă invită la spectacolul „ADI – Monospectacol cu Anatol Guzic”, începând cu ora 18.30. „Adolf Hitler conduce Germania între 1933 – 1945. Un șir de factori, evenimente și idei îi creează personalitatea, transformându-se în figura care a declanşat al Doilea Război Mondial și a înfăptuit exterminarea etniilor în masă. În ultimele zile de război, retras în buncărul personal, își joacă actul final în totală intimitate. Obsedat încă de „complexul oedipian”, care i-a întunecat copilăria, poartă un dialog cu mama lui, unica fiinţă care a avut încredere în steaua lui și care îl alinta Adi. Fără nici o remușcare sau căință, nu realizează dezastrul pe care îl trăiește, nu-l sperie apropierea înfrângerii Germaniei sau apropierea propriului sfârşit, ci continuă să fie fascinat de propriul destin.”

Biletele pot fi procurate AICI.

Sursă foto: iticket.md

# Concert „Maria Cebotari”,  ediția I – „Gala Laureaților”

Sunteți invitați la ora 18.00, la concertul „Maria Cebotari”,  ediția I – „Gala Laureaților”. Invitații speciali vor fi Anna Samuil din Germania, Ruxandra Donose din Australia/România și Zoryana Kushpler Austria/Ucraina. Prezentator – Călălin Sava din România. La fel, la eveniment vor participa Laureații și Membrii Juriului ai Concursului, Orchestra Națională Simfonică a Companiei „Teleradio-Modova”, în dirijarea lui Denis Ceausov, Maestru în Artă. În program creații din repertoriul liric mondial.

Biletele pot fi procurate AICI.

Sursă imagine: iticket.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente