(foto) Stilat, lejer și fără prea mult efort. Alege ținutele create de brandul autohton Chika Clothes și uită de dilemele matinale în materie de modă

Unknown

Pentru mulți dintre noi este familiar momentul în care, în graba de dimineață, încercăm să decidem ce să purtăm și cum să combinăm lucrurile astfel încât să arătăm și să ne simțim bine pe parcursul zilei. Deseori, acest lucru se complică și din cauza faptului că, deși avem în garderobă multe lucruri superbe, acestea nu se prea combină între ele, sau pur și simplu nu dispunem de timp și inspirație pentru a crea seturi de ținute cu acestea.

În acest sens, Chika Clothes ne vine în ajutor pentru a ne ușura viața și a ne oferi soluții practice, comode și stilate, care ne vor economisi timpul și efortul. Chika Clothes este un brand specializat pe articole vestimentare pentru femei, care dispune de haine comode, colorate și de calitate, potrivite atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru cele mai speciale evenimente.

Inițial, brandul se specializa în preponderent pe cămăși, însă, pentru a face experiența clientelor să fie una cât mai plăcută, acesta și-a extins varietatea de articole vestimentare. Așadar, astăzi, pe lângă cămășile de diferite forme și culori create de brand, pe rafturile Chika Clothes pot fi găsite și fuste, rochii sau pantaloni scurți. Mai mult, brandul autohton a conceput o idee menită să ajute femeile să-și formeze ținute stilate cu minim efort.

Așa, brandul a ajuns la conceptul sugestiilor de look-uri, care presupune faptul că orice articol vestimentar pe care îl poți găsi în magazinul Chika Clothes poate fi combinat cu alte câteva haine de aici sau cu alte haine de bază pe care le are orice femeie în garderoba sa. 

„Toată lumea caută soluții cât mai practice și simple și nimănui nu-i place să piardă timp dimineața, probând câte 20 de ținute în tentativa de a combina reușit hainele și de a obține o ținută reușită. Ideea noastră a venit natural, fiindcă clientele s-au arătat interesate de acest format și ele au fost cele care au conturat acest concept”, spune Cristina Cazacu, fondatoarea Chika Clothes.

Chiar dacă ideea implementată de brand pare a fi similară cu conceptul de capsulă vestimentară, unde toate articolele incluse în aceasta se combină între ele, Chika Clothes a jonglat cu variațiunile acesteia. Așadar, dacă ești o fană a cămășilor, poți să optezi pentru o combinație din trei cămăși și o fustă sau o pereche de pantaloni scurți care se vor potrivi perfect cu acestea și invers. 

Toate aceste idei de ținute sunt prezentate sistematic pe pagina de Instagram a brandului Chika Clothes.


Acest articol a fost elaborat în cadrul programului de accelerare: Antreprenoriat Feminin I, implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women Moldova (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) și cu susținerea financiară a Suediei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente