UTM-FIEB și CIE Moldexpo au semnat un acord de parteneriat

1-5

În contextul activităților prilejuite de cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, desfășurată în perioada 1-5 februarie 2023, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în incinta Centrului Internațional de Expoziții MOLDEXPO, Universitatea Tehnică a Moldovei, în persoana dlui rector, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN a înregistrat un rezultat palpabil: semnarea Acordului de parteneriat reciproc avantajos cu CIE MOLDEXPO, acest Acord fiind contrasemnat de către decanul Facultății Inginerie Economică și Business (FIEB), conf. univ., dr. Rafael CILOCI.

În context, decanul FIEB-UTM, conf. univ., dr. Rafael CILOCI, și directoarea CIE MOLDEXPO, Carolina CHIPER, au convenit asupra unei susțineri reciproce și dezvoltării relațiilor între mediul academic și celui de afaceri în condițiile instruirii și promovării tinerei generații care-și face studiile la UTM. La modul concret, este vorba de organizarea și desfășurarea stagiilor de practică – de producție, dar și de licență; efectuarea de către studenții FIEB-UTM a cercetărilor de marketing pe teren, organizarea altor diferite evenimente în cadrul Centrului Internațional Expozițional MOLDEXPO.

Prin organizarea expozițiilor de anvergură națională și internațională, inclusiv expoziția curentă „Fabricat în Moldova”, în cadrul căreia și-au prezentat rezultatele activității circa 350 de antreprenori din diverse domenii ale economiei naționale, întrunind cca 70.000 de vizitatori, MOLDEXPO reprezintă un „teren” atractiv pentru studenții FIEB-UTM. Iar implicarea acestui important stakeholder în susținerea discipolilor FIEB-UTM constituie un pilon important în perfecționarea procesului de studii la UTM.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente