Petrece ultima zi din săptămână alături de prieteni. Lista evenimentelor la care poți merge pe 5 februarie

tata 1 v
Foto: iticket

Ți-ai făcut planuri pentru această duminică? Dacă nu, atunci te putem ajuta noi. În a doua zi de weekend poți viziona la Teatrul Luceafărul spectacolul „Flori de mină” sau poți merge la Open Mic pentru a asculta glumele stand uperilor începători din Republica Moldova.

NUNTA de Anton P.CEHOV

Acțiunea spectacolului se desfășoară în timpul unei nunți, aici regăsindu-se toate personajele acesteia – o mireasa fericită, un mire cu caracter, niște părinți îngrijorați și tot felul de oaspeți, printre care și un coșcogea general (de fapt, un modest căpitan de rangul doi, mai mic în grad decât un colonel). Drama îi are în centru pe Dașenka și pe Epaminond Maximovici Aplombov, mirii unei nunți care se transformă treptat într-un spațiu de conflicte, mai mult sau mai puțin declarate, între ceilalți participanți la „fericitul” eveniment.

Sursă foto: Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale

Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. Un delir, o bucurie fără margini, o abandonare de sine, care depășește orice așteptare, orice idee cinică, sau neconcepută despre iubire… Dorința de a se contopi și de a dispărea în iubire ia proporții absolute ale dizolvării în neant.

Sursă foto: Teatrul Geneza Art

„Flori de mină” de Csaba Szekely

„Flori de mină” este un spectacol tulburător, a cărui acțiune pare desprinsă din tabloul obscur al zilei de azi – situația din satele și orașele noastre. Textul reprezintă o descifrare a realității cu care ne confruntăm, o realitate în care luminiţa de la capătul tunelului refuză să se arate. În pofida frustrărilor și a destinelor nenorocite pe care le prezintă dramaturgul, „Flori de mină” nu este un spectacol sumbru, iar acest lucru se datorează textului care poartă amprenta unui umor specific, un umor amar, şocant, pe alocuri, chiar, poetic.

Sursă foto: iticket

OPEN MIC

Open Mic e locul unde poate veni si evolua cu stand up-ul său orice doritor. Sarcina principala, e să fie amuzant. Open Mic-urile au loc în fiecare duminică la adresa Alexei Șciusev 93. Aici comedianții începători si cei experimentați își verifică glumele, ca ulterior să le prezinte la concertele mari.

Din această cauză fiecare seară de Open Mic, este una memorabilă, irepetabilă și la maxim de organică!

Sursă foto: iticket

SONATA LUNII

SONATA LUNII, un spectacol inspirat din filmul „Dineu cu vecinii de sus” și adaptat pe scena de teatru de către regizoarea Daniela Burlaca. Este o poveste cu patru personaje multiplicate, care reprezintă vecinii de jos și de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mulți ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu ştiu gazdele este că această seară se va transforma pe neaşteptate într-o orchestră de emoții neacordate

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente