Instagram a lansat o funcție nouă care își propune să ajute utilizatorii în gestionarea eficientă a timpului

Instagram
Foto:Souvik Banerjee

Compania Meta a anunțat despre lansarea unei noi funcții de către Instagram. Noul instrument își propune să ajute utilizatorii, în special adolescenții, să-și gestioneze eficient timpul și să se concentreze pe lucruri mai importante decât navigarea pe internet. Modul silențios, noua funcție lansată, dezactivează notificările și trimite un răspuns automat atunci când cineva îți trimite un mesaj.

Odată activat, modul silențios permite utilizatorilor să deconecteze notificările, starea activității profilului se va schimba pentru a anunța alți internauți și va fi trimis un mesaj automat drept răspuns pentru mesajele private.

Noua funcție este lansată cu scopul de a ajuta oamenii să se concentreze și pentru a-i încuraja să stabilească limite cu prietenii sau urmăritorii lor.

„Adolescenții ne-au spus că uneori vor să-și ia timp pentru ei înșiși și ar putea căuta mai multe modalități de a se concentra noaptea, în timp ce învață sau în timpul școlii. Puteți personaliza cu ușurință orele setate pe modul silențios pentru a se potrivi cu programul vostru. Odată ce funcția este dezactivată, vă vom arăta un rezumat rapid al notificărilor, astfel încât să puteți recupera ceea ce ați ratat”, se arată în postarea publicată de către Meta.

Funcția este disponibilă pentru toți utilizatorii Instagram, dar reprezentanții platformei solicită în special adolescenților să activeze modul silențios când petrec o anumită perioadă de timp pe Instagram, în special în timpul nopții.

În prezent, funcția este disponibilă în Statele Unite ale Americii (SUA), Regatul Unit, Irlanda, Canada, Australia și Noua Zeelandă. Potrivit informațiilor, noul instrument urmează să fie lansat în curând și în alte țări.

Sursă: Meta
Sursă: Meta
Sursă: Meta
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente