Un fotbalist moldovean s-a transferat la o echipă din liga superioară a Luxemburgului. Acesta deja a reușit să înscrie

167372109263c2f5045099e
Foto: swifthesper.lu

Atacantul moldovean Lado Akhalaia s-a transferat la clubul de fotbal Swift Hesperange din Luxemburg, anunță moldfootball.com. Tânărul deja a înscris pentru noua sa echipă într-un duel împotriva echipei belgiene RWD Molenbeek.

Despre transferul fotbalistului a anunțat noua sa echipă – Swift Hesperange. Aceasta l-a descris ca fiind „un atacant tânăr și talentat de 20 de ani” și a adăugat că Akhalaia „încearcă să adune mai multă practică de joc la Swift Hesperange și să-și folosească talentul pentru a câștiga un loc de bază în echipa sa!”.

După 15 etape disputate în liga superioară din Luxemburg, Swift Hesperange ocupă a doua poziție în clasament, la un singur punct distanță de lidera turneului.

În ultimele șase luni, jucătorul moldovean a evoluat la formația belgiană Virton sub formă de împrumut de la clubul italian FC Torino. Per total, Akhalaia a jucat trei meciuri pentru Virton, în care a bifat 82 de minute pe teren.

În meciul de verificare jucat pe 15 ianuarie de Swift Hesperange cu echipa belgiană RWD Molenbeek Lado, jucătorul moldovean a deschis scorul în minutul 5 și a obținut un penalty înainte de sfârșitul primei reprize. Meciul s-a încheiat cu victoria clubului din Luxemburg cu scorul 4-3.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente