(foto) Hrănește păsările iarna și câștigă premii. Care sunt condițiile de participare

păsări
Foto: SPPN/Oxana Nigai

Și în acest an, Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii (SPPN) organizează un concurs destinat celor care vor să hrănească păsările sălbatice. Acesta se axează pe fotografierea păsărilor sălbatice care vin la hrănitorile artificiale instalate de oameni pe timpul iernii și publicarea fotografiilor pe pagina de Facebook a SPPN.

Condițiile de participare:

#1. Instalați o hrănitoare artificială acasă.

#2. Fotografiați păsările care vin să mănânce la aceste hrănitori (nu se acceptă fotografiile în care apare pâine sau alte produse de patiserie la hrănitoare. Aflați din acest articol cum puteți hrăni corect păsările sălbatice pe timp de iarnă).

#3. Expediați fotografiile cu păsări la hrănitoare la adresa [email protected], împreună cu numele vostru de pe facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

Acestea vor fi postate într-un album, iar fotografiile cu cele mai multe aprecieri vor fi răsplătite cu premii din partea organizatorilor. Concursul se desfășoară până la data de 28 februarie, iar la începutul lunii martie vor fi anunțați și premiați câștigătorii.

Sursă foto: SPPN

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente