Decizie legendară pentru fotbalul saudit! Cristiano Ronaldo a semnat un contract cu clubul de fotbal Al-Nasr

ronaldo
Foto:Sursă: www.alarabiya.net

Clubul saudit Al Nassr a anunțat astăzi, 31 decembrie, că a semnat un contract oficial cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care va fi valabil până în vara anului 2025.

„Cel mai mare sportiv din lume a semnat oficial cu Al-Nasr”, a scris clubul de fotbal pe Twitter. De asemenea, acesta a publicat o fotografie cu Ronaldo ținând un tricou cu numele său cu numărul șapte pe el.

Anterior, Al Arabiya TV a anunțat că Ronaldo a semnat un contract cu Al-Nasr pe doi ani și jumătate. Salariul unui fotbalist, potrivit diverselor surse, va fi de la 75 la 200 de milioane de euro pe an.

În noiembrie, Ronaldo a părăsit clubul englez Manchester United de comun acord cu accesta, lucru care s-a întâmplat după o serie de interviuri televizate în care jucătorul a criticat conducerea clubului.

Ronaldo și-a confirmat entuziasmul pentru noua experiență, spunând: „Sunt nerăbdător să experimentez o nouă ligă de fotbal într-o altă țară, viziunea cu care lucrează Al-Nasr Club este una foarte inspirată și sunt încântat să mă alătur coechipierilor mei pentru a ajuta echipa să obțină mai multe succese”, a declarat Ronaldo.

Mesli Al Muammar, președintele Consiliului de Administrație al Clubului Al-Nasr, a declarat: „Această înțelegere este mai mult decât scrierea unui nou capitol istoric, acest jucător este un exemplu suprem pentru toți sportivii și tinerii din întreaga lume și, cu prezența sa în Al-Nasr, va merge mai departe pentru a obține mai multe succese pentru club, sportul saudit și generațiile viitoare”.

Al-Nasr, vicecampionul din Liga Arabiei Saudite, va fi al cincilea club din care a făcut parte Ronaldo.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente