Recomandări #diez. Prindeți cele mai frumoase activități din ultima joi a acestui an, 29 decembrie

evenimente
Foto:Ian Schneider

Am ajuns la mijloc de săptămână, încă puțin și ne apropiem de Anul Nou. Ei bine, sperăm că ați reușit să prindeți mult evenimente pe parcursul anului 2022. Acum, este timpul să mergeți la activitățile planificate pentru ultima joi din acest an. Astfel, echipa #diez vă recomandă o listă de cinci evenimente unde poți merge mâine, 29 decembrie.

# Webinar: Cum să fii pozitiv în condiții de stres

Sursă foto: Facebook/Psihologie MD

De obicei, atenția noastră este centrată pe ceea ce avem de făcut. Suntem preocupați în totalitate de ceea ce trebuie să facem, hrănind astfel starea de stres. Numeroase studii au demonstrat că pentru a nu permite stresului să pună stăpânire pe noi este bine să valorificăm propriile realizări. Cum? De exemplu, prin pozitivare. Webinarul face parte din cursul „Viață fără stres”.

Detalii despre eveniment și modalitățile de achitare găsiți aici.

# Expoziția „Art Safari – Maeștrii artei românești”

Sursă imagine: Facebook/Muzeul Național de Artă al Moldovei

În premieră, la Chișinău, se desfășoară expoziția de artă plastică românească „Art Safari – Maeștrii artei românești”, eveniment dedicat Zilei Naționale a României. Astfel, în perioada 3 decembrie – 22 ianuarie, toți iubitorii de artă sunt așteptați să admire 30 de lucrări monumentale ale artiștilor români, selectate din importante colecții private.

# Proiecție de film în limba engleză

Sursă imagine: Facebook/American House Chișinău

La sfârșit de an, American House Chișinău vă invită la proiecția filmului „The Bucket List”. Pelicula cinematografică va fi în limba engleză. Toți doritorii sunt așteptați mâine, 29 decembrie, începând cu ora 17.00. Vă puteți înregistra aici.

# Spectacolul „Micul Prinț”

Sursă imagine: Facebook/Teatrul Alexei Mateevici

Teatrul „Alexei Mateevici” invită publicul de toate vârstele, în data de 29 decembrie, ora 13.00, la premiera spectacolului „Micul Prinț”, montat de regizorul Mihai Țărnă după una dintre cele mai populare cărți din lume și după cea mai cunoscută lucrare a autorului francez Antoine de Saint-Exupéry. Autorul a scris Micul Prinț în New York și Asharoken, în anul 1942. 

Durata spectacolului este de o oră și zece minute, iar prețul unui bilete – de 150 de lei. Biletele pot fi procurate aici, iar pentru rezervări puteți apela la numărul de telefon 060 441 471.

# Premieră „Colivia cu nebune” de Jean Poiret, regia Slava Sambriș

Sursă imagine: Facebook/Teatrul Republican „Luceafărul”

„Colivia cu nebune” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și …mai puțin ori, poate, mai mult de-atât, sau, într-un cuvânt: despre iubire, în toate formele și înțelesurile ei. Comedia va fi în două acte, iar după spectacol vom putea savura o companie bună, muzică retro și vin gustos în foaier.

Biletele pot fi procurate aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente