Higher Education Review a inclus UTM în top 10 cele mai promițătoare universități și colegii din CSI, 2022

r_Revista-scaled-1

„Pentru expertiza sa academică excepțională, capacitatea de a se adapta la evoluția domeniului educațional și impactul transformațional asupra carierei studenților”, Colegiul de redacție al Higher Education Review, care mereu a oferit expertiză și ghidare în carieră profesionistă în domeniul învățământului superior pentru studenții internaționali, a selectat Universitatea Tehnică a Moldovei în clasamentul „Top 10 cele mai promițătoare Universități & Colegii din CSI, 2022”.

Ca parte a acestei recunoașteri, cu aportul doamnelor Nina CHETROI, șef Serviciu Relații cu Publicul și Promovarea Imaginii UTM, și Nina PUȚUNTEAN, șef Serviciu Relații Internaționale, profilul UTM – UNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI a fost publicat de echipa editorială în revistă pentru cititorii și abonații săi digitali și pe platforma Higher Education Review Social Media.

Această performanță va oferi studenților internaționali posibilitatea să decidă și să selecteze instituția potrivită din țările CSI, în baza mai multor parametri, care includ facultățile, programele de studii oferite, facilitățile din campus, oferta locurilor de muncă, activitatea de cercetare și dezvoltare etc. 


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente