Decembrie vine cu temperaturi generoase și evenimente frumoase. Unde putem merge mâine, 3 decembrie

evenimente
Foto: pixabay.com

A sosit sfârșitul săptămânii de lucru, studii și proiecte. În prima zi de weekend poți să te răsfeți cu o plecare la teatru sau la o lecție de tango. Echipa #diez îți propune un șir de recomandări de evenimente care vor da startul weekendului tău.

# Practica de Tango

Sursă imagine: Tango Argentino Moldova

Tango Argentino Moldova vă invită, sâmbătă, 3 decembrie, să exersați împreună cu ei și alți iubitori de dans – tango. Evenimentul se va desfășura de la ora 12.00 până la 15.00. Locația se află pe strada Albișoara 42/2.

# Masterclass de personalizare a torbițelor eco la Tucano Caffee

Sursă imagine: Tucano Coffee Brasil

Vino să petreci prima sâmbătă a acestei ierni într-o atmosferă cosy de sărbătoare, decorând eco bags și savurând cafeaua preferată. Costul participării e de 159 de lei și include toate materialele necesare, ecobag-ul, schița care să te ajute să pictezi și o cafea din partea noastră ca să meargă munca mai cu spor.

Înregistrarea o puteți face aici.

# „Banii, banii sau «Borsetka»” de Ray COONEY

Sursă imagine: Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale

În noul spectacol de comedie de la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”, ambele aspecte ale binomului om-ban sunt reale. Omul caută bani și banii îl caută pe om. Cum? Foarte simplu! Găsește omul o geantă cu bani – o borsetkă, vorba politicianului moldovean! – și nu știe cum să-i posede cu adevărat, pentru că banii nu se tăvălesc așa, pur și simplu, în drum; și apoi, unde-s banii acolo-i și mafia, teroriștii!

Biletele poate fi procurate aici.

# Lansare de carte

Sursă imagine: Cărturești la Muzeu – Chișinău

În cadrul `Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret~, Editura Prut vă invită la lansarea cărții
„Sărbătorile trăiesc acasă” de Viorica Covalschi. Invitatul special va fi Eugen Doga. În program va fi corul „Doinita” IPLT „N. Iorga”, dirijor Sergiu Belevac și recital de poezie de la copii de la liceul „Orizont”.

# Expoziție

În premieră, la Chișinău, se va desfășura expoziția de artă plastică românească „Art Safari – Maeștrii artei românești”, eveniment dedicat Zilei Naționale a României. Astfel, în perioada 3 decembrie-28 ianuarie, toți iubitorii de artă sunt așteptați să admire 30 de lucrări monumentale ale artiștilor români, selectate din importante colecții private.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente