Universitatea Tehnică a Moldovei și Universitatea AHİ EVRAN din Kirșehir, Turcia au stabilit un parteneriat

r-31
Foto:UTM

De Ziua Internațională a Studenților, rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan a primit vizita reprezentanților Universității AHİ EVRAN din Kirșehir, Turcia: dl prorector, prof. univ., dr. Ahmet Gokbel, și conf. univ., dr. Erman Akilli, directorul Oficiului Relații Internaționale.

Potențialele direcții de colaborare internațională pe diverse domenii dintre cele două instituții au fost examinate în detaliu, iar Acordul de cooperare încheiat denotă determinarea dezvoltării și consolidării continue a relațiilor de colaborare pe plan internațional.

Delegația din Turcia, însoțită de conf. univ., dr. Nina Puțuntean, șefa Serviciului Relații Internaționale, UTM, și dl Kudret SAFA GÜMÜȘ, coordonatorul Oficiului Relații Internaționale la Universitatea din Comrat, a avut parte de o excursie deosebită în cadrul universului academic ultramodern al Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, organizată de către dl decan, conf. univ., dr. Dumitru CIORBĂ, care a reușit să impresioneze și să inspire oaspeții prin dotarea spațiilor de instruire cu echipamente de ultimă generație, dar și prin rezultatele impresionante ale colaborărilor cu mediul de afaceri și cu foștii absolvenți ai UTM.

UTM are toată convingerea că acest nou parteneriat al UTM cu Universitatea AHİ EVRAN din Kirșehir, Turcia, inițiat de o echipă de profesioniști, are un potențial promițător, care oferă oportunități reciproc avantajoase pentru studenții, cadrele didactice, dar și administrațiile celor două instituții.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente