Fabrica de mobilă TANDEM vă invită să beneficiați de reducerile de BLACK FRIDAY! 

TANDEM 1280×720 (ro)

Recent showroom-ul TANDEM, amplasat pe strada Petricani 15/1, a fost renovat și mobilat cu zeci de modele noi de paturi, canapele, dulapuri, fotolii și alt mobilier pentru casă și nu doar. Reducerile de Black Friday sunt un motiv excelent pentru a cumpăra produsele necesare pentru casă, birou, apartament la prețuri avantajoase.

Până în data de 30 noiembrie inclusiv, ai ocazia să cumperi mobilierul necesar cu până la 30 % reducere la orice produs. 

Oferă servicii de livrare și instalare la cel mai înalt nivel, pentru ca fiecare client să rămână mulțumit de toate etapele de interacțiune cu ei, începând de la consultare până la etapa de instalare. 

Pentru a avea o experiență personală cu echipa TANDEM, te așteaptă cu drag în showroom-ul lor la adresa: str. Petricani 15/1. 

Despre TANDEM

TANDEM este o fabrică de mobilă din Chișinău, care deja de 20 ani, oferă o gamă largă de mobilier stilat și calitativ, pentru casă și nu numai: paturi, dulapuri, canapele, comode, noptiere, mese, scaune, chiar și saltele și bean bag-uri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente