Protestul Partidului Politic „ȘOR” de astăzi se desfășoară sub formă de marș. Mai multe străzi din centrul capitalei sunt blocate

Protest
Foto:RTEC/Facebook

Inspectoratul General de Poliție informează că, în baza ultimei declarații depuse la Primăria municipiului Chișinău de către reprezentanții Partidului Politic „ȘOR”, întrunirea de astăzi, 13 noiembrie, se va desfășura sub formă de marș.

Prin urmare, sunt blocate mai multe artere din centrul Chișinăului, printre care străzile Mihai Viteazul, Sfatul Țării, București, Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Oamenii legii solicită participanților la întrunire ca în timpul deplasării să lase o bandă de acces pentru deplasarea unităților de transport, în special a celor cu regim prioritar de circulație.


Amintim că pe 11 noiembrie, guvernul Republicii Moldova a depus repetat sesizarea privind neconstituționalitatea Partidului Politic „ȘOR” la Curtea Constituțională (CC), după ce CC a restituit guvernului sesizarea, din motiv că hotărârea aprobată de guvern nu a fost publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente