Festivalului Filmului Japonez revine după o pauză de doi ani! Care este programul evenimentului și ce pelicule vei putea viziona

FotoJet
Foto:Foto; The Japan Times; Major Cineplex; The Japan Foundation; JFDB; colaj #diez

Ambasada Japoniei în Republica Moldova vă informează despre revenirea Festivalului Filmului Japonez, după o pauză de doi ani cauzată de pandemia COVID-19.
Evenimentul are ca scop de a împărtăși farmecul cinematografiei și a culturii japoneze. Festivalul se va desfășura în perioada 9-12 noiembrie la Cinematograful ODEON.

Proiecții de film:
# 9 noiembrie, ora 18.00 – „Bento Harassment”, povestea legăturii dintre o mamă și fiica ei, prin intermediul pachetului zilnic de mâncare (bento);
# 10 noiembrie, ora 18.00 – „The Takatsu River”, descriind lupta oamenilor pentru a-și păstra tradițiile, într-o zonă din ce în ce mai puțin populată;
# 11 noiembrie, ora 18.00 – „Finding Calico”, legătura dintre o pisică și un fost director de școală;
# 12 noiembri, ora 15.00 – „Mentai piriri”, ecranizarea atmosferei unei familii și a micii lor afaceri, în perioada de reconstrucție de după război.

Ca şi până acum, filmele vor fi subtitrate în limba română. Intrarea la toate evenimentele este liberă, așa că nu ezitați să vă delectați cu o porție de filme bune.

Detaliile evenimentului pot fi văzute pe Facebook, la acest link.

De asemenea, vizitatorii vor avea posibilitatea de a savura tradiția culturală japoneză între spectacole „Ikebana” aranjament floral oferit de Centrul de cultură și artă Japoneză „Ikenobo”.

Date de contact: Tatiana Gamarț, [email protected], 022 23-33-80

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente