30 de traineri din Moldova participă la programul „Inițiază și Dezvoltă-ți Afacerea” al Organizației Internaționale a Muncii. Ce presupune cursul

afis_07_11_goez

La data de 17 octombrie a fost dat startul implementării programului „Inițiază și Dezvoltă-ți Afacerea”, Start-and-improve-your-business al Organizației Internaționale a Muncii, SIYB.

Timp de 10 zile, 30 de traineri candidați din Moldova vor parcurge cursul formare de formatori cu posibilitatea de a fi Certificați internațional în livrarea Programului SYIB și de a fi incluși în rețeaua globală de traineri pentru livrarea cursurilor atât pentru antreprenorii din Republica Moldova, dar și în cele peste 100 țări partenere SYIB.

Prin intermediul proiectului „Stimularea Economiei Verzi în Republica Moldova”, ILO își propune să ajute mai mult de 200 de antreprenori începători să creeze noi locuri de muncă decente prin inițierea afacerilor verzi și durabile prin consolidarea unui mediu favorabil pentru facilitarea tranziției juste la economia verde, încurajarea dialogului social și susținerea antreprenoriatului verde.

Cursul de formare de formatori SIYB este implementat de către proiectului Stimularea Economiei Verzi în Republica Moldova în parteneriat cu Asociația Consultanților în Afaceri și Management și Universitatea de Stat a Moldovei.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați: Natalia Iachimov, coordonatoare de proiect: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente