(video, foto) În curând este Halloween! Cum să creezi decorațiuni tematice chiar la tine acasă, din obiecte simple

helloween evenimente
Foto:Daniel Haaf

Până pe 31 octombrie au mai rămas câteva zile. Astfel, începem să ne gândim la designul propriei locuințe, dar și nu numai, în ajunul celei mai mistice sărbători a anului – Halloween. Dacă nu aveți inspirația cum să creați decorațiuni și ornamente tematice, echipa #diez vă propune o listă de recomandări.

Printre cele mai populare ornamente de Halloween se numără dovlecii, pânzele de păianjen, felinarele haioase, vârcolacii și vampirii improvizați din diferite materiale pe care le poți găsi chiar la tine acasă.

Decorațiuni hand-made pentru Halloween

#1. Fantome din ață de lână

Veți avea nevoie de ață de: lână, foarfecă, hârtie și o cariocă. Pentru început, utilizați hârtia și ața de lână pentru a oferi o formă viitoarei noastre fantome, apoi îi desenați ochi, iar la dorință o guriță. Procesul este foarte asemănător cu crearea unui mărțișor.

Sursă foto: mynameissnickerdoodle.com
Sursă foto: mynameissnickerdoodle.com
Sursă foto: mynameissnickerdoodle.com
Sursă foto: mynameissnickerdoodle.com

#2. Fantome din hârtie

Pentru această decorațiune o să aveți nevoie de: hârtie de ziar, cârlige și clei. Procesul este unul simplu. Întâi da-ți formă fantomei pe hârtie, ulterior ornamentați-o cu ochi de culoare neagră. La final, utilizați un cârlig pentru a agață decorațiunea oriunde în încăpere.

Sursă foto: thistlekeylane.com

#3. Dovlecei din portocale

Simplu, gustos și rapid. Utilizați câteva portocale ca alternativă pentru dovlecei. Desenați pe exteriorul acestora fețe înfiorătoare și aveți deja un dovlecel înspăimântător de drăguț pentru Halloween.

P.S. acesta poate fi și mâncat.

#4. Pânză de păianjen

Prindeți în plasă fantomele și vârcolacii care vă vor speria de Halloween! Pentru asta aveți nevoie de: hârtie colorată, creion și foarfecă. Urmați pas cu pas instrucțiunea de mai jos și veți primi decorațiunea dorită.

#5. Lilieci origami

Liliecii hand-made sunt mai plăcuți și mai drăguți, în special dacă sunt și în stil origami. Mai mici sau mai mari, decideți voi! Noi vă lăsam mai jos o instrucțiune video care vă va ghida în realizarea lor.

Vă dorim un Halloween drăguț de înspăimântător!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente