Recomandări de evenimente pentru marți, 25 octombrie. Unde mergem pentru a petrece timpul frumos

tineri evenimente toamna
Foto:Noémi Macavei-Katócz/unsplash.com

Pentru că mâine e marți, iar weekendul este prea departe, echipa #diez îți recomandă câteva evenimente care îți vor face ziua cât mai frumoasă. Dacă îți plac spectacolele, conferințele sau expozițiile de artă, atunci alege ceva din lista recomandată de mai jos și petrece timpul util și plăcut.

Expoziția de pictură „CINE SUNT?!”

Vino mâine, începând cu ora 16.30, la Teatrul Alexei Mateevici, la expoziția „CINE SUNT?!”, unde vei vedea lucrări care provin din serii, diferite ca subiect și tehnică, dar care, împreună, descriu perfect firea umană. Tablourile fac recurs la istorie, natură, credință – elemente definitorii ale ființei umane care aparține unui spațiu, epoci și culturi.

Silvia Chirilă este originară din orașul Hâncești. Este istoric și pictoriță. Iată de ce în multe din lucrările sale cele două domenii se combină. Studiile și le-a făcut la Universitatea „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul și la Colegiul „Iulia Hașdeu” din același oraș.

Poți admira Expoziția CINE SUNT?! la Teatrul „Alexei Mateevici”, până la data 15 noiembrie 2022, în fiecare zi, de la ora 10.00 până la 17.00.

Sursă foto: Facebook/Teatrul Alexei Mateevici

Curs de Oratorie cu Toastmasters Chișinău

Dacă vrei să știi cum să livrezi discursuri de impact, dă fii în scenă sau poate în fața unei camere, atunci Top Toastmasters Chișinău te invită mâine, 25 octombrie, pe tine și pe prietenii tăi să vă alăturați de ei la lecțiile de oratorică. Participare liberă.

Ședința va avea loc offline, în locația pe strada Albișoara 42/1 – Centrul Keystone.

Pentru mai multe detalii intrați aici.

Sursă foto: Facebook/Keystone Events

Spectacolul „Mâncare pentru monștri”

Teatrul Geneza Art vă invită mâine, 25 octombrie, la ora 19:00, la spectacolul „Mâncare pentru monștri”. Piesa este un spectacol despre fiecare, despre puterea, voința și slăbiciunea din noi. Tu stabilești limitele. Acesta a fost inspirat de la Paolo Genovese, în regia Danielei Burlaca.

Prețul biletelor variază între 250 și 300 de lei. Acestea pot fi comandate de pe iTicket sau rezervate la numărul de telefon: 0691 32 746.

* Biletele rezervate la telefon trebuie ridicate cu 24 ore înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare.

Sursă foto: Facebook/Teatrul Geneza Art

„Conferința Internațională pentru prevenirea și combaterea

violenței față de fete și femei și a violenței domestice”

Experte naționale și internaționale, donatori, activiste și jurnaliști/ jurnaliste vor răspunde la aceste întrebări, în cadrul celei de-a II-a ediții a „Conferinței Internaționale pentru prevenirea și combaterea violenței față de fete și femei și a violenței domestice”, care se va desfășura mâine la Chișinău, începând cu ora 10.00, în cadrul locației „Casa Viitorului” de pe strada Ion Creangă 1.

Conferința va include atât paneluri generale, cât și ateliere specifice, în care vom căuta împreună soluții pentru a combate problemele existente. Formatul conferinței este online și offline.

Intrare liberă.

Sursă foto: Facebook/Clasa Viitorului

„Muzica Clasică pe înțelesul tuturor” cu Tatiana Lupan

În data de 25 octombrie, centru de creație ARTCOR vă prezintă cel de-al doilea eveniment din seria „Muzica clasică pe înțelesul tuturor”, din Chișinău. Astfel, mâine, 25 octombrie, la ora 18.00, alături de doamna Tatiana Lupan, muzicolog cu experiență și o prietenă a Orchestrei de Tineret, veți cunoaște mai multe despre această artă. „Vă invităm la o discuție interactivă despre muzica clasică la centrul ARTCOR, de pe strada 31 august 137. V-am pregătit teme interesante din domeniul muzicii clasice, pe care le vom discuta împreună”.

Intrare liberă.

Sursă foto: Facebook/Artcor

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente