A fost lansat primul ghid turistic virtual, în cadrul proiectului SMART Village Văleni

ipiccy_image (2)COLAJ
Foto: Google Play/colaj Diez.md

Anul acesta, în cadrul primului proiect pilot de Smart Village din Moldova „Solutii SMART pentru comunități SMART”, implementat în Lunca Prutului , Văleni a fost lansat ghidul virtual „ZONIZ”. Toate pensiunile și obiectivele turistice locale sunt disponibile virtual prin aplicația mobilă. Turiștii au posibilitatea de a accesa gratuit informațiile necesare despre regiune și se pot orienta pe „Traseul lui Petru Rareș”.

Aplicația poate fi folosită de municipalități, muzee, universități, restaurante și cafenele, hoteluri, și pensiuni. Interacțiunea cu turiștii are loc prin postare de conținut relevant despre locurile ce merită de vizitat în zona apropiată.

Zoniz îți permite să comanzi mâncare în restaurante sau bilete la festivaluri direct prin telefonul tău. Totodată, poți face rezervări sau beneficia de oferte exclusive.

Google Play/Colaj diez.md

Datorită implementării soluțiilor digitale și de energie regenerabilă în dezvoltarea turismului și a infrastructurii publice locale, Văleni a devenit primul SMART village din Moldova.

Mai multe detalii despre atracțiile turistice di regiune puteți găsi pe această pagină.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente