Derbyuri la Londra și Manchester, în Anglia și meciuri importante în Italia și Spania. Fotbalul intercluburi revine pe setantasports.com

Setanta_1.10.2022

Pauza provocată de meciurile echipelor naționale s-a încheiat, iar fanii sportului și în special ai fotbalului așteaptă cu nerăbdare cele mai importante evenimente ale weekendului. Pe 1 și 2 octombrie în Premier League (Anglia), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), La Liga (Spania) și Ligue 1 (Franța) se vor juca meciuri importante care așteaptă să fie urmărite de abonații și abonatele setantasports.com.

Meciurile din 1 octombrie

Etapa a noua din Premier League va începe cu derbyul nord-londonez. Arsenal va juca acasă cu Tottenham și va încerca să-și consolideze poziția în fruntea clasamentului. Pe de altă parte, în caz de victorie, echipa lui Antonio Conte va acumula 20 de puncte și se va apropia la doar două puncte de „tunari”.
În aceeași zi va avea loc un alt derby londonez – Crystal Palace va juca acasă cu Chelsea. În acest meci, Graham Potter își va face debutul ca antrenor principal al lui Chelsea în Premier League. „Albaștrii” au pierdut de două ori și au remizat o dată în ultimele cinci meciuri din campionat, prin urmare, pentru a-și îmbunătăți poziția, trebuie neapărat să acumuleze cele trei puncte puse în joc.
Odată cu meciul dintre Crystal Place și Chelsea, confruntarea dintre Liverpool și Brighton va începe pe Anfield Road. La fel ca Chelsea, echipa lui Jürgen Klopp a început modest noul sezon al campionatului. Abonații și abonatele setantasports.com pot viziona meciurile în paralel folosind funcția Multiview.

Una dintre principalele confruntări ale zilei va avea loc la Milano, unde Internazionale va juca cu AS Roma. Echipa lui Simone Inzaghi este pe locul 7 cu 12 puncte, la un singur punct de Roma lui José Mourinho. Prin urmare, pe lângă faptul că această confruntare este una foarte principială, ea contează foarte mult în economia clasamentului.
Mai târziu, dar în aceeași zi va juca AC Milan, campioana Italiei, care va efectua o vizită la Empoli. În ultima rundă, milanezii au pierdut în fața liderei campionatului, SSC Napoli, iar în acest meci vor juca doar cu gândul la cele trei puncte pentru a se reabilita și pentru a-și îmbunătăți poziția în clasament.

Tot sâmbătă vor juca și „greii” din La Liga. Sevilla FC, care a început prost sezonul și se află pe locul 15, va juca acasă cu Atlético Madrid. La fel ca andaluzii, echipa lui Diego Simeone este instabilă și se află pe locul 7 cu 10 puncte.
În primele șase etape, FC Barcelona a încasat doar un gol, iar echipa lui Xavi este cea mai bună din ligă la acest capitol. Catalanii sunt la două puncte de Real Madrid și vor juca în deplasare cu RCD Mallorca doar pentru victorie.

Concomitent cu meciul Barcelonei se va desfășura și confruntarea dintre Paris Saint-Germain și OGC Nice, cea din urmă se află pe locul 13 în Ligue 1. În schimb, parizienii au început excelent noul sezon și au reușit să marcheze 26 de goluri în primele opt etape.

Meciurile din 2 octombrie

Duminică, utilizatorii și utilizatoarele setantasports.com vor putea urmări deodată patru meciuri cu participarea unor giganți. Meciul principal al zilei va avea loc la Manchester, unde se vor confrunta cele mai bune echipe ale orașului. Elevii lui Pep Guardiola și ai lui Erik Ten Hag abordează acest meci principial din posturi diferite. Manchester City se află pe poziția secundă cu 17 puncte, în timp ce „diavolii roșii” sunt pe locul 5, cu doar 12 puncte. Manchester United a început prost sezonul, dar în ultimele patru etape din Premier League a acumulat 12 puncte și și-a îmbunătățit poziția în clasament. Man. City, sub conducerea lui Guardiola, demonstrează, ca de obicei, un fotbal frumos și productiv. „Cetățenii” au marcat 23 de goluri în șapte meciuri și sunt la doar un punct de lidera Arsenal.

Juventus Torino, care se află pe locul 8 în actuala ediție de Serie A, are și ea un meci important. Torinezii joacă instabil atât în ​​campionatul Italiei, cât și în Liga Campionilor, unde au pierdut în ambele confruntări. Soarta antrenorului lui Juventus, Massimiliano Allegri, poate fi decisă în meciul cu Bologna FC din 2 octombrie. În caz de eșec, clubul italian, cel mai probabil, îl va concedia pe antrenorul principal.

În comparație cu Juventus și Massimiliano Allegri, Real Madrid și Carlo Ancelotti au început sezonul complet diferit. Clubul regal se află pe prima poziție în La Liga și duminică o va întâlni pe Osasuna, care se află pe locul 5. Oamenii lui Ancelotti au câștigat șase meciuri din șase, au marcat 17 goluri și au primit șase.

Microbiștii vor putea urmări în direct transmisiunile celor mai importante meciuri ale weekendului doar pe platforma online setantasports.com, inclusiv folosind funcția Multiview.

Abonații și abonatele setantasports.com din Republica Moldova, pe parcursul întregului sezon, pot urmări Premier League (Anglia), Liga Campionilor UEFA, La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia), Ligue 1 (Franța), Eredivisie (Țările de Jos), Premier League (Scoția), Pro League (Belgia), Championship (Anglia), Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei, dar și NBA și Euroliga, Formula 1 și NASCAR, turnee de tenis feminin și masculin, UFC și Bellator, competiții de golf și hochei.

Taguri: #Setanta Sports
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente