Colegiul Pedagogic „Ion Creangă” din Bălți a publicat rezultatele preliminare ale concursului de admitere pentru turul I

Colegiu 1

Colegiul Pedagogic „Ion Creangă” din Bălți a publicat azi rezultatele preliminare ale concursului de admitere pentru turul I. Astfel, cei 127 de elevi și eleve sunt rugați (rugate) să încheie contractul de studii până pe data de 11 august.

Candidații (candidatele) înmatriculați (înmatriculate) la studii cu achitarea taxei sunt rugați (rugate) să achite taxa și contractul de studii până pe data de 11 august.

Candidații (candidatele) înmatriculați (înmatriculate) la studii cu finanțare din bugetul de stat sunt rugați (rugate) să semneze contractul de studii până pe data de 11 august.

AICI puteți vedea rezultatele preliminare ale concursului de admitere pentru turul I la următoarele specialități:
— Specialitatea Educație timpurie (calificarea Educator);
— Specialitatea Educație timpurie (calificarea Asistent al Educatorului);
— Specialitatea Educație timpurie (calificarea Conducător muzical);
— Specialitatea Învățământ primar (calificarea Învățător, română);
— Specialitatea Învățământ primar (calificarea Învățător, rusă).

Colegiul Pedagogic „Ion Creangă” din Bălţi este o instituţie de învăţământ secundar de specialitate din Republica Moldova, care pregăteşte cadre didactice pentru învăţământul primar şi preşcolar. Colegiul funcţionează în componenţa Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. 

Dacă vrei să fii mereu conectat(ă) la știrile USARB, abonează-te la canalele de Telegram ale universității – USARB News și Admitere USARB – sau poți urmări toate evenimentele pe pagina de Facebook a acesteia.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USARB. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSARB
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente