Admitere 2022. Cum te poți programa pentru a depune actele la UTM

Ceas-comisia-de-admitere-scaled

Echipei UTM îi pasă de timpul candidaților și candidatelor la studii. Din acest motiv, universitatea implementează programarea pentru depunerea actelor la Comisia de Admitere.

Dacă doriți să îmbrățișați o profesie în domeniul ingineriei și ați decis să depuneți actele la Universitatea Tehnică a Moldovei, începând cu 18 iulie, puteți beneficia de programarea vizitei la Comisia de Admitere.

Candidații și candidatele care deocamdată mai ezită, pentru mai multe detalii pot apela Call Centrul UTM (tel. 060302053/54/55). 

Avantajele programării vizitei la Comisia de Admitere pentru depunerea actelor sunt evidente: vă puteți programa din timp, la data și ora convenabilă pentru voi, evitând așteptarea în rând pentru depunerea actelor.

Astfel, încă din etapa Admiterii veți resimți beneficiile tehnologiei și veți avea un motiv în plus să optați pentru continuarea studiilor la UTM, care este cea mai tehnologizată universitate din țară.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente