Admitere 2022. Ce trebuie să știi despre studiile la colegiul UTM

banner colegiu 1 F

Ți-ai dori să devii tehnician(ă) pentru suportul tehnic al calculatoarelor, rețelelor de calculatoare sau de telecomunicații? Să administrezi site-uri web, să programezi și să analizezi produse de program? Ai o pasiune aparte pentru mașini și sisteme de producere, utilaj tehnologic industrial, diagnosticare auto, trafic auto? Sau ești captivat(ă) de domeniul alimentației publice? Îți poți îndeplini visul la Colegiul Universității Tehnice a Moldovei!

Colegiul UTM propune o arie extinsă din 12 specialități în cele mai în vogă domenii: CalculatoareAdministrarea aplicațiilor webRețele de calculatoareProgramare și analiza produselor programTehnologii și rețele de telecomunicațiiMașini și sisteme de producțieTehnologia prelucrării materialelorUtilaj tehnologic industrial și accesoriiDiagnosticarea tehnică a transportului autoTehnologia alimentației publiceTraficul auto. Totodată, Colegiul UTM propune și studii cu durata de 2 ani în domeniul Tehnologia prelucrării materialelor (învățământ dual).

Vino să înveți o profesie modernă la Colegiul Universității Tehnice a Moldovei!

Cariera ta profesională poate începe aici


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente