Dacă ai vrea să te pornești într-o călătorie cu trenul, dar încă nu ești decis(ă), pagina de Instagram a Căii Ferate din Moldova te poate inspira să te aventurezi. Am observat, de ceva timp, un stil de comunicare creativ al instituției pe rețeaua de socializare și am decis să vă povestim despre pagină.
Promovarea pe rețelele sociale este, se pare, parte din strategia CFM de a-și revigora imaginea. Ne-au confirmat și reprezentanții instituției acest lucru. „Într-adevăr, simbolizează o revenire la normal a CFM în toate domeniile: salarii, aprovizionarea tehnico-materială, asigurarea deservirii de calitate a pasagerilor, crearea condițiilor de confort și, nu în ultimul rând, comunicarea deschisă și pe înțelese publicului larg, nu doar a specialiștilor. Scopul activității în social media și nu doar e să reamintim publicului că CFM există, că revine în forță, iar călătoriile cu trenul sunt nu doar mai sigure și accesibile ca preț, în comparație cu alte tipuri de transport, ci au și un farmec deosebit oferind alte emoții și impresii”, a povestit pentru #diez Dmitri Prohnițchi, șef al serviciul comercial CFM și al echipei de mentenanță informațională CFM.
Tot el ne-a mai spus că de conținutul paginii se ocupă o echipă cu experiență în domeniu, iar scopul primar e ca „promovarea CFM să fie făcută în maniera și la nivelul cuvenit unei companii de transport de nivel național, cu exceptarea amatorismului prezent în mai multe întreprinderi de stat”.
„Mai ecologic, mai comod, mai puțin costisitor, mai sigur, mai romantic”, a ținut să precizeze reprezentatul companiei la capitolul avantaje ale unei călătorii cu trenul.
Actualmente, există două tipuri de curse active:
# internaționale – spre Iași și București;
# naționale – spre Tighina și Ungheni.
Pentru informații despre orarul curselor, dar și alte detalii necesare, puteți accesa pagina unde veți primi răspunsuri la orice întrebare legată de acestea. Noi vă recomandăm să le dați follow, în special dacă sunteți în căutare de inspirație și dacă, la fel ca noi, adorați călătoriile cu trenul.
Mai știți și alte pagini drăguțe ale instituțiilor de stat? Dați-ne linkuri în comentarii.