Ce faci în serile din această săptămână? Iată o listă de evenimente la care ai putea să mergi pentru a-ți face plinul de emoții pozitive

eveniment

Dacă tot suntem aproape la mijloc de vară, iar sezonul estival trece la fel de repede ca zilele de weekend, îți venim în ajutor cu o listă de evenimente care te vor face să îți amintești de ea ca despre cea mai distractivă și plină de emoții vară de până acum.

Așadar, chiar dacă evenimentele recomandate au loc în cursul săptămânii, ai la dispoziție soarele care se menține până la orele 22 și presiunea faptului că trece vara și probabil încă n-ai reușit să faci nimic memorabil. Iată câteva evenimente care te vor inspira în această săptămână.

# Concert Prima Dragoste | Crista | AMystic 

Daca tot căutăm dragoste, hai sa ne aducem aminte de prima. Aceasta vaa fi va cântată, pe 8 iulie, de Crista și AMystic. Și pentru că vara se intensifică sentimentele sub clarul de luna, te așteptăm să le trăiești la superlativ alaturi de Prima Dragoste.

Concertul va avea loc vineri, 8 iulie, la Artcor (Strada 31 August 1989, nr. 137), la ora 19.00.

Biletele costă 75 de lei și pot fi procurate accesând linkul de aici.

Facebook: POT Music

# Street Food & Wine Festival

Dacă ai poftă de ceva bunișor, iată că începând de vineri și până duminică (8-10 iunie), poți să mergi la cea de-a III-a ediție Street Food & Wine Festival.

Evenimentul va avea loc pe str. Pietonală Eugen Doga, începând cu ora 11.00.

Facebook: Timbark

# OMG! YARDSALE

Pe 9 și 10 iulie, adică sâmbăta și duminica aceasta, Yardsale adună muzica, dansul, mâncarea bună, produsele și articolele create de artizanii și artizanele locali la Teatrul Gastronomic.

La OMG! YARDSALE va fi un segment de design-market, unde vei putea descoperi chestii drăguțe, începând de la accesorii pentru tine, până la decorațiuni pentru casă, stickere, bijuterii, jocuri de societate, torbițe eco, biser și multe altele. De asemenea, acolo vei găsi și un eco-market, unde va fi miere, ciocolată și fructe uscate.

Totodată, poți să mânânci gustos la eveniment, fiindcă acesta se află la Teatrul Gastronomic, care este cunoscut datorită deliciilor sale gastronomice, iar dacă urci la etajul doi, poți comanda și o sticlă de vin de la Purcari, să te acomodezi la terasă și să dansezi sub ritmurile propuse de către dj-ii evenimentului!â

Intrarea este liberă!

Facebook: Yard Sale

# Actul 2 – Dragoste pe timp de război

Este Dragostea un act de libertate, sau este un act de curaj? Este Dragostea pură și simplă, sau ai nevoie de un act, ca să te poți încrede în ea? Are Dragostea nevoie de explicații sau..? Este ea răspunsul la toate întrebările?

Vino pe 15 iulie, la 19.00, la teatrul A.P. Cehov, la ACTUL DOI de DRAGOSTE pe timp de război, ca să asculți muzica și filosofia lui MEA despre dragoste. 

Biletele pot fi achiziționate la linkul anexat aici.

Facebook: Glavan

# Grand Opening Queer Cafe

Queer Cafe este un spațiu sigur pentru toate persoanele care se identifică ca și queer, precum și pentru prietenii, aliații și familiile lor, iar în această sâmbătă, pe 9 iulie Queer Cafe te așteaptă la inaugurarea sa oficială.

Programul evenimentului:
19.00 – Grand Opening Ceremony;
21.00 – Drag Show cu Chraja (Atena) + DJ Party cu viq vortex și discipolx.

Queer Cafe este creat de comunitate pentru comunitate unde fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea lui: de la decorațiuni și renovari, până la expoziții de artă, spectacole, ateliere.

Facebook: Queer Voices

# Târgului Universităților din România

În perioada 7-8 iulie va avea loc cea de-a XI-a ediția a Târgului Universităților din România, organizat de Federația Tinerilor Basarabeni. În cadrul evenimentului reprezentații centrelor universitare din România vin să prezinte absolvenților de gimnaziu și liceu din Republica Moldova ofertele educaționale pentru anul 2022-2023.

Evenimentul va avea loc pe Aleea Clasicilor, între orele 9.00 și16.00 (în cazul în care timpul va fi ploios, activitatea se va muta în Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”).

Ce vei afla în cadrul evenimentului?
# procesul de admitere la studiile preuniversitare și universitate din România din acest an;
# ofertele academice ale instituțiilor de învățământ din România;
# voluntariat în cadrul asociațiilor de studenți și elevi basarabeni din cele mai mari centre universitate din România.

Vei avea posibilitatea să interacționezi cu elevii și studenții, care își fac studiile în România, membrii FTB și voluntari ai organizațiilor de basarabeni din România care îți vor oferi răspunsuri la toate întrebările pe care le ai.

Înscrierea poate fi făcută la acest link.

FTB – Federația Tinerilor Basarabeni
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente