Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău! Toți călătorii au fost evacuați

aeroportul chi;in[u
Foto:Foto: Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova/facebook

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a informat că, în această dimineață, 4 iulie, în jurul orei 7.10, polițiștii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Aeroport Internațional Chișinău au fost alertați despre o posibilă minare a acestuia.

Astfel, imediat după primirea informației, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate.

De asemenea, au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI precum IP Botanica, Departamentul Situații Excepționale Serviciul Bomb-Tehnic și altele.

Potrivit informațiilor, a fost creat și un grup de documentare a situației, format din ofițerii de investigații și ofițeri de urmărire penală ai Poliției de Frontieră care au demarat acțiuni de identificare a celui care a semnalat existența explozivelor.

De altfel, toți călătorii au fost evacuați din Aeroportul Internațional Chișinău pe durata verificărilor, în vederea securității acestora.

Instituția va reveni cu detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente