Rapperul rus Morgenshtern a anunțat că va avea un concert la Chișinău pe 19 iunie. Intrarea va fi liberă

ьщкпутыреукт
Foto:Ria Novosti

Alisher Morgenstern, vlogger și rapper rus, ar urma să aibă un concert la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), pe 19 iunie. Despre aceasta a anunțat artistul pe pagina sa de Instagram.

„Pe 19 iunie va avea loc Ziua Absolventului, iar în această zi, în orașul vostru, chiar în Piața Marii Adunări Naționale, Morgenstern va susține un concert”, a menționat rapperul rus pe Instagram.

Acesta a specificat că intrarea la concert va fi liberă și fără restricții de vârstă: „Cu această ocazie nu voi înjura de pe scenă”.

UPDATE (15 iunie): Primăria Chișinău a publicat lista organizatorilor care vor desfășura anumite activități în Chișinău în ziua de 19 iunie. Potrivit listei, în această zi, între orele 15.00-22.00, în PMAN va avea loc o „Manifestație social-culturală” cu un număr estimat de participanți de 20 000 de persoane. Organizatorul acestei manifestații este Veaceslav Valico.

Acesta a confirmat că el este organizatorul concertului, menționând că este doar „fața oficială a evenimentului”, iar banii vin din diaspora.

Veaceslav Valico a fost unicul candidat independent la alegerile parlamentare din vara lui 2021.

Moldova.europalibera scrie că acesta este activist civic, pro-rus, pro-moldovean, care a manifestat de mai multe ori împotriva unioniștilor. În trecut a fost jurnalist la Ren TV Moldova, de asemenea a avut afaceri cu localuri de agrement. Din poziția de om de afaceri a condus mai multe asociații de business. A fost la un moment dat în consiliul economic pe lângă primul-ministru, în guvernările democrată și socialistă.

În 2014 a candidat la alegerile parlamentare pe lista blocului electoral „Alegerea Moldovei – Uniunea Vamală”, fiind membru în Partidul Social Democrat al lui Victor Şelin.

O perioadă îndelungată Veaceslav Valico era prezent la televiziunile oligarhului Vladimir Plahotniuc. A participat la ultimul miting la care a fost prezent fostul lider democrat, înainte de a ceda puterea şi de a părăsi ţara. La acest miting l-a lăudat pe Plahotniuc şi Partidul Democrat „pentru că au apărat ţara”.

De asemenea, moldova.europalibera menționează că Veaceslav Valico îl are în calitate de persoană de încredere pe ex-deputatul AMN Veaceslav Platon, care a fost condamnat, iar recent achitat într-un dosar penal legat de frauda bancară de proporții din 2014.


Amintim că, în luna mai 2021, Alisher Morgenstern a avut un concert solo la Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente