FINEDU Camp 2022 – tabăra de vară unde înveți tot ce trebuie să cunoști despre educația financiară

tabara tineri educatie finante economie
Foto: unsplash.com

În perioada 25-30 iunie, asociația obșească „FINEDU” va organiza o tabără de vară de educație financiară pentru toți tinerii. Școala de vară FINEDU Camp 2022 este un proiect dedicat tuturor persoanelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. Evenimentul se va desfășura la centrul de odihnă și creație F’Estival, în inima codrilor, iar de această oportunitate vor beneficia 60 de copii din toată țara.

Potrivit organizatorilor, scopul proiectului constă în creșterea gradului de alfabetizare financiară a tinerilor prin familiarizarea acestora cu noțiuni de bază din finanțe publice, finanțe corporative și finanțe personale. De asemenea participanții vor avea parte și de sesiuni de instruire cu traineri dedicați, activități practice și aplicative, ieșiri virtuale la fața locului pentru a se familiariza cu activitățile diferitelor instituții publice și companii private relevante, ședințe de interacțiune cu personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale cu tentă financiară.

Grupul țintă a proiectului sunt tinerii din municipiul Chișinău și cei din alte localități din țără. Aceștia vor fi selectați după un număr echilibrat între fete și băieți, persoane din mediul urban și rural, precum și după vârstă. Inclusiv va fi țintită și comunitatea găgăuză, bulgară și romă din Republica Moldova.

Termenul-limită pentru înscriere este 30 iunie.

Pentru înregistrare completați acest formular.

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Orice întrebare poate fi adresată organizatorilor pe pagina lor de Facebook sau pe poșta electronică a asociației [email protected].

Asociația Obștească „FINEDU” este o organizație neguvernamentală, apolitică, nonprofit fondată în 2019. Scopul acesteia este în creșterea gradului de „alfabetizare financiară” a populației și îmbunătățirea cunoștințelor societății în domeniul financiar.

Evenimentul este organizat cu suportul Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, în parteneriat cu American Chamber of Commerce in Moldova, Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova și a Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Organizatorii sunt susținuți și de Taxaco Group și Mobility Era Game care împărtășesc aceleași valori în ceea ce ține dezvoltarea unei societăți educate din punct de vedere financiar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente