(video) Sute de persoane au rămas blocate pe Aeroportul din Antalya, după ce avionul Air Moldova nu a decolat

oameni aeroport
Foto:captură ecran

Ieri, 4 iunie, compania aeriană Air Moldova a informat că un avion al companiei sale nu a putut decola de pe Aeroportul din Antalya, Turcia, din cauza unor „pretinse datorii”. Acest lucru a cauzat rețineri ale mai multor curse aeriene. Una dintre pasagerele cursei, care trebuia să ajungă ieri la Chișinău, a povestit pentru #diez situația din Aeroportul Antalya, menționând că sunt peste 300 de pasageri care nu au putut ajunge acasă, iar reprezentanții companiei Air Moldova „i-au lăsat în aeroport, fără a le explica vreun cuvânt despre ceea ce se întâmplă”.

Martora oculară ne-a spus că zborul din Antalya urma să aibă loc pe 4 iunie, ora 15.00, cu cursa Air Moldova 9U 738. Ulterior, pe panoul de informare din sala de așteptare se arăta o întârziere de cinci ore și 40 de minute a cursei propriu-zise, iar in locul ei urma să aibă loc un alt zbor al altei curse cu numărul 9U 756.

„Nu a existat nici o explicație din partea agenției turistice, și nici din partea companiei Air Moldova. Abia mai târziu ne-am dat seama că aceasta nu este doar o întârziere, ci o abandonare iresponsabilă din partea companiei Air Moldova”, ne povestește una dintre pasagerele cursei.

Dânsa ne-a mai spus că la aeroport au stat până la ora 22.00, iar pe la orele 23.00 au fost cazați într-un hotel: „Nici măcar până la ora 22.00 nu a venit nici un reprezentat al Air Moldova să ne explice ce se întâmplă”.

Mai jos vă lăsăm imaginile video transmise de martora oculară.


Amintim că ieri, 4 iunie, compania aeriană Air Moldova a informat că orarul zborurilor aeriene a fost perturbat în urma restricției de decolare de pe Aeroportul din Antalya a aeronavei Airbus A321 fapt care a cauzat rețineri ale curselor aeriene. Motivul reținerii aeronavei a fost pretinsele datorii contractuale.

În același timp, Air Moldova susține că toate facturile față de prestator au fost achitate și că nu are nicio datorie față de prestatorul din Turcia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente