Toate cadourile pentru copiii din grădinițe sunt gratuite. Cât costă un set

primaria-chisinau-a-pregatit-peste-30-000-de-cadouri-pentru-copii-din-gradinite-de-sarbatori-ceban-despre-intentia-de-colectare-de-bani-daca-se-cere-de-dat-peste-maini-161232-1608535919
Foto: ea.md

Ion Ceban a declarat azi în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale că toți copiii din grădinițele din Chișinău vor primi cadouri gratuite, cheltuielile fiind acoperite de primărie. În acest sens, Andrei Pavaloi a spus că un cadou costă 24 de lei.

„Pentru cadourile destinate copiilor din grădinițe, au fost alocate din bugetul municipal peste 700 000 de lei”, a declarat șeful adjunct al Direcţiei municipale educaţie tineret şi sport, Andrei Pavaloi.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău a achiziționat 31 326 de cadouri. Cadourile conțin dulciuri/biscuiți în asortiment, fiind însoțite de certificate de conformitate. Acțiunea se desfășoară al treilea an consecutiv.

Totodată, în contextul situației pandemice privind COVID-19, și în acest an matineele din grădinițe cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou vor fi desfășurate în grupe, fără prezența părinților sau altor persoane din afară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente