Un nou serviciu de taxi a fost lansat la Chișinău. Unele mașini vor fi dotate cu scaune pentru copii, iar părinții vor putea selecta șoferii

criza-photo 2021-10-22 11-07-19
Foto:Teleport travel

La Chișinău a fost lansat un nou serviciu de taxi. Este vorba despre Teleport taxi. Compania promite că veți avea mai multe facilități, dacă alegeți optați pentru aceasta. 

De exemplu, pentru fiecare prieten adus în sistem, consumatorii vor putea beneficia de un cash back de 2 % din costul călătoriei. Dacă un utilizator a invitat 20 de persoane la platformă care folosesc activ serviciile, va primi o recompensă de 2 % pentru fiecare comandă a persoanelor invitate.

De asemenea, va fi posibilă contractarea unei mașini de taxi pentru preluarea copiilor la școală. O facilitate este faptul că comanda va fi efectuată zilnic de aceiași mașină și de același șofer. Pentru a asigura liniștea părinților aceștia vor avea posibilitatea să facă un mic interviu cu șoferul pentru a se asigura că copii se vor afla în siguranța pe parcursul călătoriei. Mașinile de taxi care vor executa aceste comenzi vor fi dotate cu scaune pentru copii.

Photo Credit: Teleport travel
Photo Credit: Teleport travel

Puteți descărca aplicația pentru iOS și Android.

Anterior, vă povesteam că, de ceva timp, în Chișinău este foarte dificil să găsești un taxi. Uneori, perioada de căutare depășește 15 minute, iar alteori, chiar nu mai ajungi să găsești un automobil liber. O companie din Chișinău ne-a explicat atunci că șoferii nu refuză comenzile intenționat, dar că motivele problemei ar fi următoarele:
# multe artere și străzi în reparație, trafic anevoios și ambuteiaje;
# economia a luat turații ceva mai mari, după relaxarea restricțiilor pandemice;
# necesitatea de șoferi în taxi.

Deocamdată, rămânem cu ochii pe Teleport să vedem dacă va deveni sau nu o alternativă pentru transportul taxi din capitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente