Din 21 octombrie, Instagram va permite utilizatorilor să posteze videoclipuri și fotografii de pe desktop

instagram desktop
Foto: mashable.com

Instagram va permite utilizatorilor să posteze fotografii și videoclipuri cu o durată mai mică de un minut folosind versiunea desktop a aplicației, a anunțat compania marți.

Utilizatorii solicitau această funcție de ceva vreme și, în iulie, un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat că testează abilitățile desktopului IG. Crearea de fluxuri web pentru desktop va fi lansată la nivel global pe 21 octombrie.

Până acum tot ce puteai face din varianta desktop era să accesezi fluxul principal, să vezi story-urile și să accesezi mesageria privată de pe Instagram. Ce rămâne doar în varianta de mobil este accesul la crearea de clipuri Reels, cât și noile funcții pe care Instagram le primește în curând. De exemplu, vei putea să creezi postări și Reels alături de alți utilizatori sau vei putea să creezi campanii de strângeri de fonduri prin intermediul platformei, așa cum poți să o faci și pe Facebook, transmite go4it.ro.

Unele dintre aceste funcții din aplicația de mobil sunt disponibile pentru o parte restrânsă a utilizatorilor, însă vor fi activate pentru toată lumea în următoarele câteva săptămâni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente