Corespondez din liceu (întrebarea 1). Răspunde corect și intră în concursul #diez

243340726_1060860314656078_8145710701193594476_n

Echipa #diez caută corespondenți și corespondente din liceele din Chișinău și din țară. Vrem să ne ajuți să scriem știri mai interesante și mai actuale pentru tine și semenii tăi, să găsim domeniile voastre de interes și să le explorăm împreună. Dacă ne poți oferi câteva ore pe săptămână din timpul tău de licean(ă), atunci te invităm să intri în concurs și să ne demonstrezi că ai curiozitate și inițiativă.

Așa cum ți-am povestit aici, prima etapă a recrutării constă dintr-o serie de întrebări pe care le vom publica zilnic pe site, dar și pe pagina noastră de Instagram.

Dacă găsești răspunsul la întrebare, răspunde printr-un mesaj la aceasta pe pagina de Instagram sau printr-un mesaj la e-mailul [email protected] cu mențiunea „Vreau să corespondez din liceu”. Răspunsul va putea fi găsit exclusiv în știrile mai vechi scrise pe #diez, de aceea te rugăm să atașezi la răspunsul tău și linkul știrii de unde ai găsit informația.

Întrebarea de astăzi este:

Cine dintre reporterele #diez și-a povestit într-un articol propria experiență de a lua permisul de conducere?

# Nu vă faceți griji dacă intrați în concurs la câteva zile de la începerea acestuia. Vom dedica un highlight special concursului pe pagina noastră de Instagram, unde vom salva toate întrebările, astfel puteți să răspundeți și mai târziu, cu condiția că o veți face până la 6 octombrie. La fel, veți putea reveni mereu la întrebările în articolele de pe site.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente